Milyon dolarlık klibe bestekar yorumcu Ayhan Kavraz imzası

Milyon dolarlık klibe bestekar yorumcu Ayhan Kavraz imzası

Ünlü bestakar ve yorumcu Ayhan Kavraz, Avrupalı otoritelerin klasik müzik üstadı Enrico Caruso’ya 21. yüzyıl taht adayı olarak gösterdiği Can Pulat için, çok özel bir şarkı besteliyor.

Kavraz, basına yaptığı açıklamada, “Bugüne kadar çok özel besteler yaptım ve hakkıyla yorumlayacak olan sanatçılara takdim ettim. Ancak, bazı parçalar var ki, yorum aşamasında gerçek manada ses sahibi bir sanatçı ve klip aşamasında güçlü bir prodüksiyon ekibiyle buluşması gerekiyor. Sevgili Pulat için planladığım parça hem ses hem yorum gücü gerektiren türün en üst perdesinde yer alıyor. Zira, söz konusu parçaya çekilecek klip bugüne kadar var olanların ötesinde bir dünya vizyonu gerektiriyor. Öngörüm, gerek parçanın gerekse klibin sadece Türkiye’de değil dünya müzik piyasasında da geniş yankı uyandıracağından yana. Gerçek bir sanatçı ve güçlü bir kadro ile el ele gerçekleştireceğimiz Hollwood sineması tadındaki bu prodüksiyon çalışmasının, 2020 yılının ilk ya da ikinci çeyreğinde izleyiciyle buluşması planlanıyor. Şimdiden hayırlı olsun.”

Ünlü bestekar ayrıca, yurt dışında 3 ayrı ülkede kurulacak platolarda klip çekecek olan Pulat için, özel günleri ifade eder nitelikte tematik besteler de yapacak.

Bu haber toplam 2221 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür ve Sanat