Müdür, 13 öğrencisini pet şişeye oturtup...

Müdür, 13 öğrencisini pet şişeye oturtup...

Eskişehir’in Beylikova İlçesi’ndeki 19 Haziran İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ü.D.’nin 6. sınıfta öğrenim gören 13 öğrenciyi hortum ile dövdüğü ve öğrencilerinden bazılarının dayak nedeniyle burnunun kanadığı öne sürüldü.

Can Hacıoğlulu/ Habertürk

Ayrıca, okul müdürünün sınıfa pet su şişesi getirerek, öğrencileri şişeye oturtmaya çalıştığı da ileri sürüldü. 
Beylikova İlçesi’ndeki 19 Haziran İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ü.D.’nin ‘gürültü yaptıkları’ gerekçesiyle 6. sınıf öğrencilerinden 13’ünü geçtimiz cuma günü dersten önce sınıflarına kapatarak, hortumla dövdüğü iddia edildi. Öğrencilerin bazılarının ağzından kan geldiği, okul müdürünün ayrıca sınıfa boş pet su şişelerini getirerek, öğrencilerden oturmalarını istediği öne sürüldü. Üç veli savcılığa giderek, okul müdüründen şikâyetçi oldu. Dayak yiyen çocuklardan bazılarının darp raporu aldığı öğrenildi. Öğrencilerden F.K.’nın babası M.K. “Sınıfın ortasına pet şişeyi koymuş, buraya 2 çocuğu oturtacağını söylemiş. Çocuğun psikolojisi bozuldu. İmam hatip gibi bir okulda böyle bir olayın olması bizi daha da üzdü” dedi.
3 öğrencinin ifadesi Cumhuriyet Savcısı Mehmet Demirağ tarafından alındı. Kaymakam Selçuk Haskırış, okul müdürünün görevden alınarak, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde görevlendirildiğini söyledi. Eskişehir Barosu Çocuk Hakları Komisyonu ise olayla ilgili soruşturma başlattı.  haberfark.net

Bu haber toplam 1951 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim