Muhittin Cırık'tan önemli açıklama

Muhittin Cırık'tan önemli açıklama

Konya'nın Karatay ilçesine bağlı Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde muhtarlık seçiminin yenilenme kararı sonrasında yeniden aday olan Eskil Cırıklarlı Muhittin Cırık, konu ile ilgili Yeni Meram Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

Muhittin Cırık hakkında çıkan 2 yıl hapis cezası söylentilerinin doğru olmadığını belirterek, 2 Haziran'da yeniden aday olacağını ve eksik olan belgelerini de tamamladığını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde hakkında 2 yıllık hapis cezası bulunduğu için muhtarlığı iptal edildiğine yönelik çıkan haberlere karşı açıklamalarda bulunan  Cırık, “Bu çıkan haberlerle ilgimiz yoktur. Halkımızın desteğini bekliyoruz. Hakkımda 2 yıl hapis yattığıma dair bir haber yayınlanmış. Öyle bir durum yoktur. Yanlış haberdir. Buna nazaran halka bir açıklama yapmak istedik. Öyle bir şey olsa zaten mazbatamızı alamazdık. 40 gündür görevimizin başındayız. 2 Haziran için de belgelerimiz hazır. Seçime tekrar giriyoruz. Seçimin yenilenme sebebi belge eksikliğindendir. Durum budur. Bu yanlış habere de bir açıklık getirdiğimizi düşünüyoruz. Karşılıklı saygı ve sevgi istiyoruz. Halkın vicdanına ve takdirine bırakıyorum. Hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

Melike GEZGİNCİ Yenimeram

haberfark.net

Bu haber toplam 3614 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum