Muhtar Adayı Neşet Dinek, "Kooperatifleşmeye öncülük edeceğim"

Muhtar Adayı Neşet Dinek, "Kooperatifleşmeye öncülük edeceğim"

Muhtar Adayı Neşet Dinek, "Kooperatifleşmeye öncülük edeceğim"

Eskil Yıldırım Mahallesi Muhtar Adayı Neşet Dinek seçim çalışmalarını sürdürüyor. Adaylar seçimden önce kapı kapı oy topluyor, ben asıl kazanınca mahallemde çalmadık kapı bırakmayacağım diyen Dinek, kooperatifçilik başta olmak üzere mahallede önemli yatırımlara öncülük yapacağını söyledi.

Dinek, "Çocuklarımıza servis bekleme ve Konya-Aksaray yolu Eğrikuyu Mevkii'ne de bir adet durak yapılmasına öncülük yapacağım. Mahallemizde bulunan ihtiyaç sahiplerine iş imkanı ve tarım-hayvancılıkla uğraşan ve kış aylarını boş geçiren insanımıza mantarcılık, hindi yetiştiriciliği, kadınlarımızın bölgemize has tarhana, cücük ve bulgur gibi ürünlerini pazarlama ve markalaştırmak için kooperatif kurulmasına öncülük edeceğim." diye konuştu.

Muhtarlıktan hiçbir maddi beklentisi olmadığını ifade eden Dinek,"Başta üniversite öğrencileri olmak üzere yavrularımıza burs verilmesine öncülük edeceğim, harmanda, ramazanda ve okullar açılırken gerçek ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarının giderilmesine öncülük yapacağım." dedi.

haberfark.net

Bu haber toplam 3106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum