Muhtar Adayı Nuri İriş’ten Açıklama!

Muhtar Adayı Nuri İriş’ten Açıklama!

İstiklal Mahalle muhtar adayı Nuri İriş’ten sert açıklama.

"Artık bu kadar yeter tek göbek olan KARAKOL Yaylası'nda enişte kayın hala dayı amcaoğlu olan 4 aday olarak seçime giren dört dönem muhtarlık yapan Nail İRİŞ, mevcut muhtar Ali İRİŞ, geçen dönem adayı tekrar aday olan Zeki MERAL ardından mevcut muhtar olan Ali İRİŞ'in hem amcaoğlu hem de eniştesi olan Nuri İRİŞ'in adaylık sürecinde gün gün araya giren kırgınlık ve akrabalık bağı olan bir köyde Nail İRİŞ’ten güzellikle karşılık vermesiyle birlikte Nuri İRİŞ’in azası olan hem amcaoğlu hem kayını Hasan İRİŞ’de aza girmesi sebebiyle akrabalık bağları kopmaması için ve yıllardır destekçisi olan Mehmet DÖLEK te Nuri’ye aza girmeleri sebebiyle ikiliğin bitmesi için ben bu yarışta yokum dedi ve gözler mevcut muhtar Ali İRİŞ'e çevrildi bu durumda çekilip köyümüzde ikiliği bitirmeye köylünün çoğunluk tarafından davet ediyoruz dedi.

   Hala çekilmeyip kararında devam ederse kendini düşünen mahallesini düşünmeyen hatta ve hatta hem ENİŞTE ve AMCAOĞLU olan karşında aday olan Nuri İRİŞ yolunda önemli bir engel olarak görmediğini ifade eden yöndür. Ama ben de mahallemi düşünüyorum dediği takdirde önemli rol oynayan ikiliğin bitmesi için tek sorun Ali İRİŞ'in olduğunu belirterek şöyle halk şöyle dedi aksi takdirde Nail İRİŞ, Zeki MERAL ve Nuri İRİŞ adaylarının birleşip birçok kabile büyüklerinin kendi çekilmediği takdirde milletin sandıkta saf dışı bırakıp bir araya gelerek karar alacaklarını köy halkı karar aldıklarını söylediler. İkiliğin de ayrılığında büyük çekişme içinde geçen seçime son diyecek mi? Dediğinde kazanan mahalle olacaktır. Tekrar hatırlatmak istiyorum ya tamam ya da devam. İstiklal mahallesi muhtar adayı Nuri İRİŞ den bu kadar sürtüşme neden oluyor ben ikiliğin biten hizmetin gelen bir mahalle isteyen tarafından yana olarak mevcut adaylara sesleniyorum

Mahallemize bağlı olan Karakol,B.Sekerler,K.Sekerler,Mezgitli,Dayıkuyusu,      Öveçağıl, Hüseyinbey yaylası ve Yavşankuyu olarak sekiz yayladaki büyüklerim abim küçüklerim kardeşim olan seçmenlerin bile ufacık yaylalarda ki bu zamana kadarki süreçte hep aynı şeyler yaşanıyor ve yaşatılıyorsa bu adayların bir araya gelerek bunu nasıl yaparız diye düşünen olmadı ve olmuyor hala kendi  payımızda ben şu adaya karşı çıktım ben o olursa çekilmem bu adaylık sürecinde düşünen yokki sen bana karşı ben şona karşı çıktım ama hep hikaye olduğunu anlamak zor değildir. Sadece Gözde görünenler bu kadar ya görünmeyen biz hep birlikte İstiklal mahallesi olalım lütfen bize destek olan ve olmayan ayrımı olmamaksınız araya soğukluk girmeden birbirimize anlaşma sağlandı dediğinde kazanmak kaybetmek için çıkmadım bu ikiliğin birlikte bitirelim diye aday oldum.

BARIŞ için DAVET

YARIŞ için şimdiden başarılar diliyorum. Kararımda destek veren vermeyen seçmelere saygı duyuyorum bu davada sadece mahallenin kaderini belirleyecek olan mevcut muhtar Ali İRİŞ’in çekilmesidir. Düşünüyorum dediğinde Allah yolunu açık etsin der başarılar dilerim.SENİN DAVAN sayın İSTİKLAL mahallemin güzel insanları düşün ve kararını ver büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum."

hasan-001.jpg

Bu haber toplam 3623 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum