Muhtar Nedim Bey Koyuncu'dan "hazine arazisi" teşekkürü

Muhtar Nedim Bey Koyuncu'dan "hazine arazisi" teşekkürü

Eskil Aydınlık Mahallesi Muhtarı Nedim Bey Koyuncu'dan "hazine arazisi" teşekkürü.

Kangren haline gelen ve ne kiralanabilen ne de satın alınabilen Eskil Belediyesi mücavir alanı içindeki hazine araziler 10 yıla kadar kiralanabilecek.

Konuya ilişkin haberfark.net'e açıklamada bulunan Eskil Aydınlık Mahallesi Muhtarı Nedim Bey Koyuncu, "Hazine arazileri ciddi bir sorundu. Çünkü köylerdeki vatandaşlar kullandığı arazinin tapusunu alırken yaylalardaki vatandaşlar ise bu haktan mahrumdu. Yaylalardaki çiftçi de hak sahibi olduğu hazine arazilerinin başvurularını bugün itibariyle mal müdürlüğüne yapabilecek. Bu hakkın kazanılması için, Eskil Belediye Başkanımız Niyazi Alçay önderliğinde Ziraat Odası Başkanımız Necati Belgemen ile birlikte Zafer Mahallesi Muhtarı Menderes Noyan, Yıldırım Mahallesi Muhtarı Mehmet Altan, İstiklal Mahallesi Muhtarı Ali İriş ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Süleyman Arıdal'la birlikte 2 kere Ankara'ya gidip hem Toprak Reformu Genel Müdürlüğü'nde hem de Meclis'te Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti beylerle görüşmelerimiz oldu. Bizden ayrı olarak da Belediye Başkanımız ve Ziraat Odası Başkanımız iki kez daha Ankara'ya gidip konunun takipçisi oldular." dedi.

Emeği geçenlere teşekkür

Konuşmasını emeği geçen isimlere teşekkür ederek tamamlayan Koyuncu şunları söyledi, "Ben bir muhtar olarak çiftçimin temsilcisiyim onlar adına Ankara'ya gittik görüşmeler yaptık bu süreçte bize destek olan Aksaray Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti'ye,  elinden gelen bütün imkanları seferber eden ve yoğun çaba harcayan Başkanımız Niyazi Alçay ve Ziraat Odası Başkanı Necati Belgemen'e ve muhtar arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Allah hepsinden razı olsun.

haberfark.net

Bu haber toplam 4139 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum