Muhtemel Rakiplerimiz Belli Oldu

Muhtemel Rakiplerimiz Belli Oldu

Muhtemel Rakiplerimiz Belli Oldu

EURO 2020 müsabakalarına katılım hakkı kazanan Milli takımımız ile ilgili milli takım haber sitelerine son dakika olarak muhtemel rakiplerimiz düşmeye başladı.

Edinmiş olduğumuz bu güne kadar ki puan çerçevesinde belli bir torba içerisinden kura işlemine katılacak olan milli takımımızın muhtemel rakipleri;

Milli takımımızın muhtemel rakipleri arasında 1. Gurup da yer alan İtalya, Belçika, Almanya, Ukrayna, İngiltere, İspanya yer almaktadır.

Milli takımımızın muhtemel rakipleri arasında 2. Gurup da Fransa, İsviçre, Polonya, Hollanda, Hırvatistan, Rusya yer almaktadır.

Milli takımımızın muhtemel rakipleri arasında 3. Gurup da Portekiz, Avusturya, Danimarka, Çekya, İsveç yer almaktadır.

Milli takımımızın muhtemel rakipleri arasında 4. Gurup da Finlandiya, Galler ve oynanacak olan play-off mücadeleleri sonucunda gelecek 4 takım arasından takımlar milli takımımızın rakipleri olacaktır.

Milli takımımız guruplar arasında ise 3. Gurupta yer almaktadır. Tam olarak rakiplerimizin belli olması ise 30 Kasım tarihi itibariyle yapılacak kura çekimi neticesinde belli olacaktır.

Kura çekimi Romanya ülkesinde gerçekleşecek olup, başkent Bükreş şehrinde saat 20:00 de kura çekemi başlayacaktır.

Jose Mourinho Artık Tottenham'da!

Son zamanlarda spor haberleri arasında nerede ise her ülkede ki futbol severlerin dikkatini çekecek bir gelişme yaşandı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham uzun bir zamandır arayışı içerisinde bulunduğu teknik adam ile ilgili oldukça sansasyonel bin anlaşma yaptı.

Jose Mourinho'nun takımın başına getirildiğini açıklayan kulüp yöneticileri taraftarını oldukça memnun ederken, futbol severleri ve bil hassa İngiltere ekiplerini şok etmeyi başardı.

56 yaşındaki tecrübeli teknik adamla anlaşmaya vardıklarını ve artık takımın kendisine emanet olduğunu dile getiren yöneticiler sözleşmenin 2.5 yıllık olduğunu dile getirdi.

Teknik adamın nerede ise her kupa ile ilgili tecrübesinin ve başarısının bulunması takım taraftarlarını oldukça memnun etmiş durumda.

Usta teknik adamın her zaman en iyisi olmayı hedefleyen bir yapıda olması ve hiçbir zaman vasat kalmayı istemeyen bir yapı içerisinde olması sebebiyle şimdiden takım taraftarları büyük bir başarının hayalini kurmaya başlamış bulunmakta.

Bu haber toplam 1205 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.