Münir Uğuz Tarım Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Oldu

Münir Uğuz Tarım Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Oldu

Eskilli hemşerimiz Münir Uğuz Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Oldu.

Hemşehrimiz, Eskil Kaputaşlı Münir UĞUZ Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında Teftiş Kurulu Başkanlığına atandğ.  Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Daire Başkanlığı ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakan Danışmanı görevini yürütürken,  Gümrükler Genel Müdür Yardımcılığına atanana hemşehrimiz Münir Uğuz Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında Teftiş Kurulu Başkanlığına atandı.

Münir UĞUZ

1978 yılında Aksaray’da doğdu. İlkokul ve ortaokulu Aksaray’da liseyi Konya’da okudu. 2001 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini ise Boston Üniversitesi’nde Çokuluslu Ticaret alanında 2014 yılında tamamladı.

Çalışma hayatına Başbakanlık Gümrük Müsteşarlığı’nda Gümrük Müfettiş Yardımcısı olarak 2002 yılında başlayan Münir UĞUZ, 2006 yılında Gümrük Müfettişliğine, 2013 yılında Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliğine atandı. 2014 yılında Gümrükler Genel Müdürlüğü’ne Daire Başkanı olarak çalışmaya başlayan Münir UĞUZ, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakan Danışmanlığı, Gümrükler Genel Müdür Yardımcılığının ardından, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında Teftiş Kurulu Başkanlığına atandı.

İngilizce bilen Münir UĞUZ’un mesleki dergilerde yayımlanmış makaleleri bulunmaktadır. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Eskil Gazetesi ve haberfark olarak hemşehrimize görevinde başarılar dileriz.

iha-20161017aw876017-2-t-001.jpg

 

Hilmi Yol

Bu haber toplam 12949 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum