MÜSİAD Konya’dan Çevik’e Ziyaret

MÜSİAD Konya’dan Çevik’e Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri, Konya Ticaret Borsası Başkanı M. Uğur Kaleli’nin milletvekili adaylığı için istifa etmesinin...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri, Konya Ticaret Borsası Başkanı M. Uğur Kaleli’nin milletvekili adaylığı için istifa etmesinin ardından göreve seçilen Hüseyin Çevik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik, “MÜSİAD Konya Şubesi, çalışmalarını yakından takip ettiğimiz, Konya’nın ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine büyük katkılar sağlayan örnek bir kurumdur. MÜSİAD Konya Şubesi, ülkenizin ve şehrimizin sorunlarını tespit edilmesi, gerekli mercilere iletilmesi ve bu sorunların çözüme kavuşturulması noktasında özverili çalışmalar yapmıştır. Bu çalışmalarını gerçekleştirirken birlik ve beraberliğe verdiği önemle Konya’yı oluşturan tüm kurumlarla birlikte hareket etmeyi kendine düstur edinmiştir. Biz de göreve geldiğimiz günden itibaren çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Konya’da sağlanan birlik ve beraberliğin devamı, çiftçimizin, sanayicimizin, ülkemizin ve şehrimizin sorunlarının çözümü için bundan sonra da çalışmalarımız aralıksız sürecek. Yeni dönemde kurum olarak Konya’nın tüm yapı taşları ile birlikte Konya olmaya devam edeceğiz” dedi.

Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek ise, “Konya Ticaret Borsamız, Konyalı çiftçinin, sanayicinin sorunlarının yetkili mercilere aktarılması ve üretimde kalitenin artırılması adına önemli çalışmalara imza atmıştır. Türkiye’nin tahıl ambarı olarak bilinen şehrimizin tarımsal gelişimine verdiği destek herkesin malumudur. MÜSİAD Konya Şubesi olarak, bizler de kurulduğumuz günden bugüne kadar ülkemizin ve şehrimizin sorunlarına çözüm üretmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Konusunda uzman konuklarla düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz konferanslarımızla ülke ve Konya gündemine ilişkin konularda görüşlerimizi dile getiriyor, ülkemizin ekonomik gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediğimiz yurtdışı iş gezilerimize üyelerimizin yanı sıra Konyalı sanayicilerimizi de dahil ederek birlikte hareket etmeye gayret gösteriyoruz. MÜSİAD Konya Şubesi olarak Konya’mızın ve ülkemizin yararına olacak projeler üretmeye çalışıyor, ürettiğimiz projelerin hayata geçirilmesi noktasında takipçisi olmaya özen gösteriyoruz. Ayrıca Konya için söyleyecek sözü, projesi olan herkesin yanında olmaya gayret ediyoruz. Konya Ticaret Borsamızla bugüne kadar süren işbirliğimizin ve beraberliğimizin süreceğine inancımız tamdır” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1026 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya