Mustafa Altan, İsmail Meral lehine yarıştan çekildi

Mustafa Altan, İsmail Meral lehine yarıştan çekildi

Daha önce Eskil Merkez Mahallesi’nden muhtar adaylığını açıklayan ve yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını yürüten Mustafa Altan, Eskil halkından özür dileyerek aldığı kararla adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Mustafa Altan, “Aday olmamla birlikte Eskil halkından önemli oranda destek gördüm, bana bu süreçte destek veren vermeyen, kapısını ve gönlünü açan herkese sonsuz teşekkürler. Gözümde oluşan bir problemden dolayı geçtiğimiz aylarda ameliyat olmuştum aynı rahatsızlık yeniden nüksetti ve önümüzdeki günlerde İzmir’de tekrar ameliyat olacağım. Bu sağlık problemimle birlikte kıymetli hemşehrilerimi ziyaret ettiğimde onlarla konuştuğumuzda dayımın oğlu olan ve aynı şekilde muhtar adayı olan İsmail Meral’le önemli oranda aynı kitleye hitap ettiğimizi gördüm, kendisi benden önce bu yarışa girmiş birisi. Aday olmamda en önemli unsur özellikle ihtiyaç sahibi insanlara sahip çıkmak onların sesi soluğu olmaktı ki bu noktada İsmail Meral’in geleceğe yönelik gayret ve çabaları içimi rahatlattı, kendisi lehine adaylıktan çekiliyorum.” Dedi.

Altan; tüm eş, dost, akraba, komşu ve hemşehrilerimizden İsmail Meral’e destek olmalarını istiyorum sözleriyle açıklamasını tamamladı. 

Mustafa Altan'a geçmiş olsun dileklerinde bulunan İsmail Meral de, "Kendilerine  aldığı bu karardan dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah kıymetli hemşehrilerimizle birlikte el ele, gönül gönüle birlikte kazanacağız." diye konuştu.

40343-006.jpg

Bu haber toplam 9291 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
35 Yorum