Ne Zaman Uyanacağız ?

Muhakkak ki kara günler geçiriyoruz.
Türk devletleri kuruldu kurulalı aynı sıkıntıları yaşıyor. Sadece Türk Devletlerimi Müslüman devletlerinin hepsinin başından müsibet bir türlü eksik olmadı. İşin ilginç yanı, hep Müslüman Müslümanı kırdı. Irak, Suriye, Mısır,Lübnan daha bir çok islam ülkesi.
Müslümanlar birbirleriyle savaş halinde.
Birisi “Allahü Ekber” diyerek tetiğe basıyor, vurulan ise şahadet getirerek ölüyor.

Şimdi bunun hangisi hak yolunda.  Şahadet getirerek ölen mi? Yoksa Cenab-ı Hakkın adını anarak vuran mı?
İkiside öldüğü takdirde şehidim diyor, ikiside öldürdüğü takdirde cihat için diyor. Batı ve emperyalist güçlerin oyunlarına İslam alemi hala uyanmış değil. Fransa ile Hollanda'nın arasında hiçbir sınır yokken, Suriye'den atılan kurşunla, Türkiye'de ki Mehmetçik şehit oluyor.
Bu cehalet daha nereye kadar sürecek. İslam dünyası ne zaman kendine gelecek.
“ Biz kimi vuruyoruz, ne için vuruyoruz” diye kendine soracak. Batı eline patates çipsini alıp televizyon başında Müslümanın birbiriyle savaşını seyrederken,  Müslümanlarda birbirlerini yok etme yarışına girmiş durumdalar.
Batı uzaya yolculuğu keşfetme çabası  içerisindeydek, biz hala mercimek üzerinde “Allah” yazısı çıkıyor diye onun sevincini yaşıyoruz. Mercimek üzerinde rabbimizin ismini aramak yerine kendimizi silkeleyip uyansak daha iyi olmaz mı? Biz Rabbimize hamdolsun ki, Müslümanız hala ne diye mercimeklere, patateslere bakarak Rabbimizin ismini arıyoruz. Onun varlığını kendimize kanıtlamaya çalışıyoruz. Sabah güneşin doğuşuna bakmamız Rabbimizin ismini anmamıza yetmez mi?
 O zaman domatesi ortadan ikiye böldüğümüz zaman ortasında haç işareti çıkıyor. Hıristiyanlarda bizim dinimiz hak diye yatıp kalksın.
Bizler farkında olmadan batılılar inancımızı değiştirmeye çalışıyor. Önce inancımızı zayıflatma çabasındalar, ondan sonra aile yapımızı. Dizilere bakın. Hiçbir dizide çekirdek aile bulmak mümkün mü?
Defalarca evlenip boşanan kişiler evlilik programı sunuyor.  Kıyafet giymesini bilmeyen insanlar televizyonlarda boy gösterip insanların beyinlerini yıkıyorlar.
Artık uyanmalıyız. En azından biz Tük toplumu olarak, en azından biz Eskil olarak uyanmalıyız. Belki bir çoğumuz olayın vahamiyetini göremiyor ama durum gerçekten çok vahim.

Bu yazı toplam 1971 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.