Neden Yadırgadık ki!

Geçtiğimiz haftasonu Ak Parti gurup başkanvekili Aksaray millletvekili İlknur İnceöz, MilletvekillleriCengiz  Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, il başkanı Abdul Kadir Karatay ve Ak Partililer Eskil’e gelerek teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ak Parti’ye verdiği rekor destekten dolayı Eskilli’ye bir teşekkürdü.

Konuşmacılar sırayla konuşmalarını yaptılar.

Anlaşılan daha önceden yapılacak olan ziyaret beklemiş, beklemiş ve Belediye başkanı Niyazi Alçay’ın ailevi probleminden dolayı Antalya’da olduğu bir günde yapılmış. Sayın İl başkanımızın dediğine göre ne olursa olsun bugün yapılacak denilmiş.

Sayın vekilllerimiz hoş geldiler sefalar getirdiler.

Eskillilervekilllerimizden umut edici bir vaatler beklediler. İl başkanı Karatay Eskil’in sorunlarını bir bir kürsüde dile getirdi. Anlaşılan Ak Parti Eskil ilçe teşkilatı bu sefer dersine iyi çalışmış. Vatandaşın kafasında soru işareti bıraktırmamaya özen gösterdi. Tabi anlatılanlardan vatandaş ne kadar tatmin oldu orası bilinmez.

Gerçi tatmin olmayanlar veya beklediği soruya yanıt alamayanlar vekillerle bir bir görüştüler.

Toplantıda benim dikkatimi çeken bir nokta vardı. Onları sizinle paylaşayım.

Birincisi Eskil Belediye başkanı Niyazi Alçay’ın adına başkan vekili Ertuğrul Mutlu’nun konuşması. Aslında Belediye başkanı Niyazi Alçay’ın kısa bir selamlama konuşmasını Ertuğrul Mutlu’nun yapacağı konusunda bir beklentim vardı. Fakat beklentim olmadı. Sadece başkanın selamını iletti. Belki başkan Alçay bir konuşma yapmasını söylemedi veya başkanın konuşmasının yapılmasına izin verilmedi.

 

Bir diğer nokta, Eskil Ziraat Odası başkanı Necati Belgemen’in toplantıya katılması.

Necati Belgemen toplantıya girdiği an insanların o kadar dikkatini çekti ki, bir çok kişi hemen yorumlara başladılar.  1 Kasım öncesi bakan Ali Rıza Alaboyun’un Ziraat Odasını ziyaret etmesi ardından yapılan yorumlar  gibi çeşit çeşit yorumlar yapıldı. Sanki Necati Belgemene toplantıya girince bazı Ak Partililer rahatsız oldular  gibi.

Halbuki toplantıya katılan, hangi siyasi görüşte olursa olsun, Eskil Ziraat Odası başkanı olan bir kişi. Orada vekiller çiftçilerin sorunlarını dile getirecek. Tarımla ilgili çalışmaları anlatacak. Necati Belgemen’in gelmesini yadırgamak kadar yadırganacak başka bir durum yok ortada.

Dürüst olmak gerekirse 1 Kasım’dan sonra Aksaray’ı mutlu edici bir gelişme Ali Rıza Alaboyundan yana oldu. Bir köşe yazımda demiştim. İnşallah bu bakan bolluğu 1 Kasımdan sonrada  sürer diye. Ehhh! Bakan bolluğu olmadıysa da Gurup başkan vekilimiz ve bakan yardımcımız var. İnşallah Aksaraylı ve Eskili verdiği oyun karşılığını da olur.

Bu yazı toplam 1857 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.