Nişanlı çifti kaza ayırdı

Nişanlı çifti kaza ayırdı

Konya'da kontrolden çıkan otomobilin refüje çarpması sonucu yaşanan trafik kazasında, düğün hazırlığı yapan İzzettin Öztürk hayatını kaybederken,...

Konya'da kontrolden çıkan otomobilin refüje çarpması sonucu yaşanan trafik kazasında, düğün hazırlığı yapan İzzettin Öztürk hayatını kaybederken, nişanlısı Sevim Ergüner ağır yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Konya Ereğli karayolunun 23. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karapınar ilçesinde bir bankada çalışan İzzetin Öztürk (29) nişanlısı Sevim Ergüner ile beraber düğün alışverişi ve hafta sonu tatili için İzmir'de gitti. Düğün alışverişlerini yapan nişanlı çift, Karapınar'a dönmek için yola çıktı. İzzettin Öztürk'ün idaresindeki 48 U 662 plakalı otomobil, Karapınar yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobilde bulunan İzzettin Öztürk olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Sevim E. ise olay yerine sevk edilen ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Öztürk'ün cansız bedeni kaza yerindeki incelemelerin ardından otopsi için Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza sonrası araçta Sevim E.'nin düğününde giymek için aldığı gelinliği yürekleri burkarken, çiftten geriye İzzettin Öztürk'ün sosyal medya hesabında Sevgililer Günü'nde nişanlısı Sevim E. için hazırladığı akşam yemeği için paylaştığı video kaldı.

Nişanlı çifti kaza ayırdı

Nişanlı çifti kaza ayırdı

Nişanlı çifti kaza ayırdı

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 4165 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum