O kampanyaya Eskil'de yoğun ilgi

O kampanyaya Eskil'de yoğun ilgi

Eskil'de faaliyet gösteren ONTAR tarafından başlatılan kampanya ile ayçiçeği tohumunun peşin fiyatına hasada verilmesine çiftçi yoğun ilgi gösteriyor.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan ON-TAR Şirket Müdürü Abdülkadir Gök, "ONTAR olarak bu yıl başlattığımız bir kampanya ile ayçiçeği tohumu alacak çiftçimize peşin fiyatına hasatta ödeme imkanı sunuyoruz. Transol, Bosfora, Alhaja, Pioner, Sambro, Sirena, Paktol, Advanta, Biotek tohum çeşitlerinde çiftçimize bu imkanı sunuyoruz. Bununla birlikte damlama ve arılı yağmurlama ve filtre sistemlerini alan çiftçimize de aynı kampanya dahilinde aldıklarını ürünü peşin fiyatına hasatta ödeme imkanı sunuyoruz. Kampanyamızın başlamasından bugüne dek çiftçimizin kampanyamıza çok yoğun ilgi gösterdiğini gördük. Öyle ki biz çiftçimize piyasa arıştırması yapmadan tohumunuzu almayın diyoruz ve bizdeki hasada olan fiyatların Konya ve çevre bayilerdeki peşin fiyatta olan rakamdan daha düşük olduğunu görüyorlar. Çifçimizin ilgisi mutluluk verici" dedi.

 

Kredi kartına Peşin fiyatına 7 taksit imkanı

Yukardaki ürünlerin yanısıra, Danelik Mısır Tohumu (NK FOMOSO, DEKALP 5783)Balya ipi, bitki besleme, ilaç, tohum ve gübre başta olmak üzere başlattığımız yeni bir kampanya ile gübre fiyatlarının oldukça düşük olduğu bu günlerde nitrat, üre, şeker, dap... bütün gübre çeşitlerini çiftçimize komisyonsuz vade farksız 7 taksite kadar veriyoruz." diye konuştu.

Kampanya hakkında açıklamasını sürdüren Gök,

* CARDFİNANS Kredi Kartına Peşin Fiyatına 4 Taksit 
* MAXİMUM Kredi Kartına Peşin Fiyatına 6 Taksit
* WORLD Kredi Kartına Peşin Fiyatına 7 Taksit
* BONUS Kredi Kartına Peşin Fiyatına 4 Taksit
* AXESS Kredi Kartina Pesin Fiyatina 6 Taksit
* AXESS BUSİNES Kredi Kartina Pesin Fiyatina 6 Taksit
 sunuyoruz. Ayrıca Aksaray ve Konya'nın neresinde olursa olsun 20 ton ve üzeri alımlarda çiftçimizin adresine teslimat gerçekleştiriyoruz." dedi.

ON-TAR irtibat tel: 0382 411 4657

Bu haber toplam 2857 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum