O programda katılımcılar arasında çekilişle Ücretsiz Umre'ye gitme imkanı

O programda katılımcılar arasında çekilişle Ücretsiz Umre'ye gitme imkanı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Eskil Şubesi'nce organize edilen Asr-ı Saadet Gecelerinin 3'üncüsü 26 Mayıs Perşembe akşamı Eskil Belediyesi Düğün ve Toplantı salonunda saat 20.00'de başlayacak.

Programda gerçekleştirilecek çekilişle katılımcılar arasından bir kişi önümüzdeki Kasım ayında cebinden hiç para harcamadan Umre ziyareti gerçekleştirecek.

Programda Emekli İmam Mustafa Sanlav "Kabe ve Beytullah" başlıklı bir konuşma gerçekleştirecek, Medine İslam Üniversitesi'nden Hüseyin Sakarya ve  ayrıca Sanatçı İbrahim Özkan'ın yanı sıra 2012 yılında Eskil Belediyesi'nce organize edilen Asr-ı Saadet program kapsamında Eskil'e gelen ve söylediği parçalarla büyük beğeni toplayan ve yurt içi ve yurt dışında tanınan bir isim olan Cemal Kuru programda bir birinden çok sevilen parçalarını seslendirecek. 
Ücretsiz olan programa tüm Eskillilerin davetli olduğu belirtilirken, programda birçok kişinin hayali olan umre ziyaretinin katılımcılar arasında çekilecek kurayla belirleneceğinden yoğun katılım bekleniyor.

haberfark.net

Bu haber toplam 1854 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum