OICC Genel Sekreteri Kadı, Başkan Altay’ı ziyaret etti

OICC Genel Sekreteri Kadı, Başkan Altay’ı ziyaret etti

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek Uluslararası Yeşil Başkentler Kongresine katılmak üzere Konya'ya gelen İslam Başkentleri ve Şehirleri...

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek Uluslararası Yeşil Başkentler Kongresine katılmak üzere Konya'ya gelen İslam Başkentleri ve Şehirleri Teşkilatı (OICC) Genel Sekreteri Omar Abdullah Kadı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, Konya'da son yıllarda hayata geçirilen yatırım ve tesislerle bir kongre altyapısı oluştuğunu, bu vesileyle İslam Başkentleri ve Şehirleri Teşkilatının faaliyetlerinin de burada yapılmasını arzu ettiklerini dile getirdi. Başkan Uğur İbrahim Altay'a yeni görevinde başarılar dileyen OICC Genel Sekreteri Omar Abdullah Kadı ise, Uluslararası Yeşil Başkentler Kongresi'ne katılmak üzere Konya'ya geldiklerini belirterek, "Sizleri de Mekke'ye bekliyoruz inşallah. Bu tarihi ve güzel şehirde çok daha başarılı güzel çalışmaların devamını diliyoruz" dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ziyaretin sonunda OICC Genel Sekreteri Omar Abdullah Kadı'ya ziyaret anısına Mesnevi hediye etti.

OICC Genel Sekreteri Kadı, Başkan Altay’ı ziyaret etti

OICC Genel Sekreteri Kadı, Başkan Altay’ı ziyaret etti

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1388 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya