Onun adı penaltı canavarı

Onun adı penaltı canavarı

Spor Toto bölgesel Lig play-off final mücadelesinde Aksaray Belediyespor ile Akşehirspor karşı karşıya geldi.

Haber: Hamit MAVİLİ

Normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 berabere biten mücadelede kazananı penaltılar belirledi. Penaltı atışlarında rakibine 7-6 üstünlük sağlayan temsilcimiz Aksaray Belediyespor adını spor toto 3 . Lige yazdırdı.
Aksaray Belediyespor’un file bekçisi M. Akif Önal tarihi maçta penaltı kurtarışlarına bir yenisini ekledi.
Akşehir adına topun başına gelen Oğuzcan’ın penaltı atışında sağına giden topu çok iyi çıkartan penaltı canavarı M. Akif Önal siyah beyazlı camianın şampiyonluk özlemini dindiren kurtarışa imza attı.
Başarılı kaleci M. Akif Önal bu sezonun iki final niteliği taşıyan mücadelelerden ilk olarak Silifkespor ile deplasmanda oynanan ve kritik maçta yaptığı kurtarış ile takımına grup şampiyonluğunu getiren isimlerin başında yer aldı. Adeta rakip gol ayaklarının korkulu rüyası olan M.Akif Önal spor toto bölgesel lig play off finalinde Akşehir maçında da sahne aldı. Akşehirspor ile 1-1 eşitlikle biten ve seri penaltı atışlarına geçilen mücadelede yaptığı kurtarış ile takımını şampiyonluğa taşırken stadı dolduran binlerce taraftarına da büyük sevinç yaşattı.
Aksaraylı taraftarların sevgilisi haline gelen M.Akif Önal ard arda iki kritik maçta penaltı atışlarına geçit vermeyerek tam bir penaltı canavarı olurken, kariyeri adına da önemli bir istatistiğe imza attı.. Geçen yıl siyah beyazlı forma ile 22 lig 2 Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplam 24 maça çıkan başarılı file bekçisi 22 lig maçında kalesinde sadece 10 gol gördü.. Türkiye liglerinde ise geçen yıl başarılı performansı ile tecrübeli file bekçisi kalesinde en az en az gol gören kaleci unvanına sahip oldu. haberfark.net

Bu haber toplam 1603 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.