Özkök'ün 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Mesajı

Özkök'ün 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Mesajı

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Özkök, mesajında şu ifadelere yer verdi...

“Tarım sektörü, ekonomik ve sosyal nitelikleri nedeniyle Türkiye için vazgeçilmez bir sektördür. İnsan yaşamının sürdürülebilmesi için olmazsa olmazların başında gelen sektör, bugünün sadece gelişmekte olan değil, gelişmiş bütün ülkelerin öncelikli gündemini oluşturmaktadır.

Bu çerçevede her türlü zorluğa rağmen alın teri ile en güzel sebzeyi, meyveyi, tahılı üretmek için fedakârca çaba harcayan çiftçimizin ürünün gerçek değerini bulacağı bir gelecek diliyorum ayrıca Tarımsal üretimin her kademesinde alın teri olan çiftçilerimizin, üretim ve verimliliğin arttırılması, hayat standartlarının yükseltilmesi, ürettikleri ürünlerin dünya pazarlarına ulaştırılması, tarım sektörü politikalarının istihdam ve sosyal politikalar içinde ele alınması, tarımsal kalkınmada büyük yol almamızı sağlayacaktır. Bu çerçevede her türlü zorluğa rağmen, alın teri ile en güzel sebzeyi, meyveyi ve tahılı üreterek sofralarımıza alın terinin saf ve temizliğinde ekmeğimizi ulaştırmak için fedakârca çaba harcayan çiftçimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyor saygılar sunuyorum” dedi.

haberfark.net

Bu haber toplam 1644 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.