Personelden, Necati Belgemen'e destek toplantısı

Personelden, Necati Belgemen'e destek toplantısı

Eskil İçin Necati Başkan adlı facebook sayfasından geçtiğimiz Cuma Günü paylaşım yapılan bir fotoğraf vardı.

O fotoğrafta Eskil Belediye Başkan Adayı Necati Belgemen'le bir araya gelen Eskil Belediyesi çalışanlarının Belgemen'e destek verdiği şeklindeki açıklama dikkat çekiciydi.

Toplantıda yer alan bir işçi, "Eskil Belediyemizde taşerondan işçi kadrosuna geçen 46 personel var. Bunlardan 32'si Necati Başkan'la bir araya gelerek desteğimizi ifade ettik. Diğer 14 arkadaşımızdan da önemli oranda destek var, ancak bazıları yaylalarda ikamete ediyor, bazılarının da görevi olduğu için toplantıya katılamadı. Kendisinin hakkımızı, hukukumuzu koruyan bir başkan olacağına inandığımız için bir araya gelerek desteğimizi ifade ettik." dedi.

Necati Belgemen de yaptığı açıklamada, "Arkadaşlarımız bir araya gelerek şahsıma davette bulundular, desteklerini ifade ettiler. Kendilerine teşekkür ederim. Biz öncelikle çalışanlarımız arasında adil bir yönetim tahsis edeceğiz. Çalışanlarımızla birlikte kardeşçe bir iş ortamı inşa edeceğiz, ancak bu ortam da şu önemli herkes işini en iyi şekilde yapacak. İlçemize, insanımıza hizmet edecek. Biz de onların sosyal ve ekonomik haklarını her zaman gözeteceğiz." diye konuştu. 

53734553_192188575078020_1119688327570653184_n.jpgc.jpg

Bu haber toplam 4488 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
67 Yorum