Recep Çelen gitiği yerde iz bırakıyor...

Recep Çelen gitiği yerde iz bırakıyor...

Atatürk İlkokulu Müdürü olarak görev yapan Eskilli Recep Çelen gittiği okulda iz bırakıyor…

Armutlu Beldesinden Aksaray Atatürk İlkokulu müdürlüğüne atandıktan sonra çok fazla ilgi çekmeyen Atatürk ilkokulunu kısa bir süre içerisinde Aksaray’da örnek okullar arasında yer almasını sağladı.

Yavuz Sultan Selim Mahallesinde bulunan 800 öğrenci kapasiteli 1 Müdür ve 40 personeli bulunan Atatürk İlkokulu yapılan çalışmalar ile kısa süre içersinde örnek bir  okul haline geldi.

 

RECEP ÇELEN'İN KATKISI BÜYÜK!

 

Okulun giriş kısmında yapılan çevre düzenlemesi ile farkındalık oluşturmuş. Okul bahçesinde eskimeye yüz tutmuş bankları kendi imkânları ile tadilatı ile güzel bir görünüme getirilmiş bu güzel görünüme gelmesinde öğrencilerinde katkısı sağlanmıştır.

Okul Müdürü Recep Çelen öncülüğünde yapılan tüm bu çalışmalar insan yaşamı kadar doğada bulunan özellikle kuşların yaşamı da en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş Okulun iç duvarlarında ve özellikle Ana sınıfının duvarlarına ise masal ve çizgi film kahramanlarının resmi ile güzel bir görünüme getirilmiştir.

 

Okul Müdürü Recep Çelen Aksaray ve Eskil’de çevreci ve sporcu kişiliği ile bilinen görev yaptığı her yerde mutlaka recep çelen izine rastlamak mümkün bundan önce görev yaptığı Armutlu beldesinde de 3000 fidanı toprakla buluşturarak armutlu beldesinin yeşil alan olmasında görev almıştı.

 

Recep Çelen 1965 Aksaray-Eskil doğumlu, evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

Bu haber toplam 8924 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum