Rektör Acar’dan Başkan Yazgı’ya Ziyaret

Rektör Acar’dan Başkan Yazgı’ya Ziyaret

Aksaray Üniversitesi Rektörü Mustafa Acar, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek üniversiteye verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.Üniversite ve belediyenin iyi bir iş bi...

Aksaray Üniversitesi Rektörü Mustafa Acar, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek üniversiteye verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Üniversite ve belediyenin iyi bir iş birliği örneği sergilediğini söyleyen Rektör Mustafa Acar, “Aksaray Üniversitesi ve Aksaray Belediyesi, şehir ile üniversite, Belediye ile Üniversite arasında ki iş birliğinin en güzel örneklerini veren 2 güzide kurumumuz. Bizim Belediye ile beraber yaptığımız bir iş birliği protokolümüz var. Bu kapsamda zaman zaman ihtiyaç duyduğumuz altyapımızın iyileştirilmesinde Belediyemizin çok ciddi katkıları ve destekleri var. Aynı zamanda akademisyenlerimizin bölgemizde ki ve barajımızda ki sularının iyileştirilmesi, toksik metallerinin arıtılması ve daha temiz bir suya kavuşmamız konusunda ciddi araştırma çalışmaları var. Dolayısıyla Üniversitemiz ve Belediyemiz gayet iyi bir işbirliğinin örneğini veriyorlar. Ben tekrar Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Yazgı’ya başarılı çalışmalarından dolayı da teşekkür eden Rektör Acar, “Kendileri genç, enerjik, dinamik ve güler yüzlü bir Belediye Başkanı. Şehri güzelleştirmek için, bölgeyi biraz daha üst bir kademeye çıkartmak için canla başla çalıştığı her halinden belli” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yazgı, “Rektörümüz göreve başladığı andan itibaren Aksaray’ımızda hep idealimiz olan marka şehir yapmanın da en önemli adımlarını attılar. Bundan dolayı da kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Üniversitemizde yapılan birçok faaliyette hem Aksaray’ımızı Türkiye’ye hatta dünyaya duyurulmasında büyük katkılarda bulundu. Görevlerinin birçoğunu da zaten yurt dışında konuşmalarla görüşmelerle geçiriyor. Birçok üniversitemizin de böyle konuşmalar için sizleri davet ettiğini biliyorum. Bu da bizi gururlandırıyor. Ben her şeyden önce bunun için teşekkür etmek istiyorum. Aynı zamanda çözüm sürecinde ilk defa üniversite olarak senato kararı ile destek veren bir üniversitemiz. Bu sürecinde en iyi şekilde oluşabilmesi için destekleri, katkıları var. Bunun içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Nisan ayının sonlarına doğru bir seçim olacak bu seçimde de kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 900 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya