Rektörden Öğrencilerine Konser!

Rektörden Öğrencilerine Konser!

Aksaray’da üniversite rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar bir kafede bir araya geldiği öğrencilerine konser verdi.

Aksaray’da üniversite rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar bir kafede bir araya geldiği öğrencilerine konser verdi. Eline bağlama alıp sahneye çıkan Rektör Acar, birbirinden güzel türkülerle öğrencilerini eğlendirdi.

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, üniversite olarak yaptıkları sosyal aktivitelere kendini de dahil ederek öğrencileri ile bir kafede buluştu. Öğrencilerle sohbet eden Rektör Acar, sohbetin ardından eline aldığı bağlama ile sahneye çıkarak öğrencilerine minik bir türkü konseri verdi. Birbirinden güzel türküleri seslendiren Rektör Acar öğrencileri ile hoş bir vakit geçirirken, öğrenciler sosyal aktivitelerinde kendilerini yalnız bırakmayan hocalarına teşekkür etti.

Öğrencilere minik bir konser verdiğini belirten Rektör Acar, “Öğrencilerimize mini bir konser verdik. Benim gibi genç yaşlarda bağlamayla tanışmış bir rektörden arkadaşlar birkaç türkü dinlediler. Atalarımız demişler ki, türkü anlamak için türkü dinlemek gerekir. Böyle bazen öğrencilerime tam da sınav öncesi hafta biraz rahatlasınlar diye ufak tefek becerebildiğim ölçüde birkaç türkü çalıveriyorum. Bugün gazeteci arkadaşlarla beraberdik, öğrenci arkadaşlarla beraberdik. Bilir bilmez, olur olmaz birkaç türkü çalıverdik. Böylelikle hem biz iyi vakit geçirdik, hem de öğrencilerimiz iyi vakit geçirdi” dedi.

  

Bu haber toplam 1393 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.