Şampiyon Beşiktaş Konya’dan Mağlup Döndü

Şampiyon Beşiktaş Konya’dan Mağlup Döndü

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş, ligin son haftasında Torku Konyaspor’a 2-1 mağlup oldu.

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş, ligin son haftasında Torku Konyaspor’a 2-1 mağlup oldu.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Torku Konyaspor’u kutlayarak, “Hem ligdeki başarıları, hem de bu akşamki galibiyetle olumlu futbol oynadılar. Taraftarıyla, yönetimiyle, oyuncusuyla, hocasıyla, ambiyansıyla hak ettikleri bir üçüncülük aldılar. Seneye de şampiyon adayları arasında olacaklarını düşünüyorum. Çünkü büyük bir şehirde büyük takım olacak kapasitesi var” dedi.

Bugünkü maçta fiziksel düşüş beklediklerini söyleyen Şenol Güneş, “İlk yarıda ne hücum ne de savunmada iyi değildik. Ama öne geçtik. Öne geçmemizin bir anlamı yoktu çünkü rakibin oynamasın izin verdik. Rakip her ne kadar kazanma arzusuyla oynarken biz tam tersi hazırlık maçı gibi oynamaya çalıştık. Bu maçın tamına bakarsak mağlubiyeti hak etmedik. Ama zihinsel olarak maça bakışımız olumsuzdu. Sezon sonu geldiği için mazeretlere sığınarak şundan dolayı mağlup olduk demeyi doğru bulmuyorum. Oyuncu sahaya çıkıyorsa en iyisini yapmalı. Sezon geneline baktığımızda onlarla gurur duyduğumu ve kendilerine teşekkür ettiğimi söyledim. Bugünkü mağlubiyeti doğru bulmadığımı söyledim” diye konuştu.

Giderek sayısı ve kalitesi büyüyen bir taraftar grubuna sahip olduklarını ifade eden Şenol Güneş, sezon boyunca kendilerine büyük destekte bulunduklarını belirtti.

Milli Takım’ın Avrupa Şampiyonası’nda “Milli takım hepimizin. Milli Takım’ın Avrupa Şampiyonası’nda başarılı olmasını bekliyorum. İnşallah olacaktır. Grupta biraz zorluk çıkabilir. Gruptan çıkabilirsek üst turlarda daha iyi sonuçlar alacağımızı bekliyorum. Bizim oyuncularımızın da orada en iyisini yapacağını ve başarılı olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“BEŞİKTAŞ’IN HER SENE ŞAMPİYON OLMA POTANSİYELİ VAR”

Bir gazetecinin “Beşiktaş’ın ilerleyen yıllarda camianın her yıl şampiyonluk beklemeli mi?” şeklinde sorusuna Şenol Güneş şu cevabı verdi:

“Bugün biz şampiyon olduk. Ama artık bitti. Bizim sahada şampiyon gibi oynamamız gerekiyor. Kolay kolay maç kaybetmeyeceğiz. Daha iyi futbol oynayacağız. Oynayan oyuncu dün oynadığından daha iyi oynaması gerekiyor. Bunlar olduğu zaman bu başarıların hepsi gelir. Ama biz şampiyon olduk eğlenelim gülelim olduğu zaman size hiçbir şey verilmez. Beşiktaş’ın oyuncusuyla, yönetimiyle, taraftarıyla her sene şampiyon olma potansiyeli var. Aldığınız iyi sonuçlar sonrası onun keyfini yaşarken işinizi eksik yaparsanız o zaman her takım kaybeder. Ne kadar kupa alırsanız alın o orada bitiyor. Beşiktaş bu sene oynadığı futbolla şampiyonluğu hak etti. Seneye her takım bize karşı daha hırslı oynayacak. Biz kendi futbolumuzu geliştirirsek yine şampiyonluğun en büyük adayı biziz."

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1241 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.