Şan: Galatasarayı yeneceğiz

Şan: Galatasarayı yeneceğiz

Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında sahasında oynayacakları Galatasaray maçından galibiyetle ayrılacaklarını söyledi.

Bera Otel’de gerçekleşen basın toplantısına Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, ikinci başkan Fatih Yılmaz, futbol şube sorumlusu Selçuk Aksoy, basın sözcüsü Ahmet Baydar katıldı.

Toplantıda konuşan Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, ligdeki hedeflerinin çıtayı yükseltmek olduğunu belirterek, “Sezona mağlubiyetle başlamıştık. Daha sonra takımda ciddi sakatlıklar yaşadık. Bunun üzerine istediğimiz sonuçları alamadığımız için teknik direktör değişikliğine gittik. Yeni stadımızda yeni sezonda iyi bir hava yakalayacağımızı düşünüyorduk. Bunu ancak bu haftalardan sonra görebileceğiz. Stadımızın iyi bir ambiyansı var. Bunu Beşiktaş -Trabzonspor maçında gördük. Bu hafta oynayacağımız Galatasaray maçıyla da o atmosferi Konyasporlu taraftarımızla göreceğiz. Galatasaray’ı burada en iyi şekilde ağırlayacağız. Takımımız bu hafta iyi bir hazırlık geçirdi. Bu maçtan galip gelerek Konyaspor’u sezon başında hedeflediğimiz yerine götüreceğiz” dedi. Başkan Ahmet Şan yarın Büyükşehir Torku Arena Stadı’nda oynanacak Galatasaray maçında stadın tamamen dolacağını söyledi.

“DERBİNİN KONYA’DA OYNANMASI İÇİN SARI-KIRMIZILI KULÜBÜN DE ONAYI GEREKİYOR”

Beşiktaş - Galatasaray derbi maçının Konya’da oynanmasıyla ilgili olarak Ahmet Şan, “Biz Beşiktaş Kulübü'yle Trabzonspor ve Galatasaray maçları olmak üzere iki maçlık bir anlaşma yapmıştık. Fakat bu şartlar elverdiği sürece olabilir. Buna rakip takımın da onay vermesi gerekiyor. Aynı zamanda Konyaspor Kulübü olarak da bizde değerlendirmeler yapacağız. Eğer bu şartlar olursa Beşiktaş - Galatasaray maçı burada oynanabilir. Öbür türlü Beşiktaş bu derbi maçını Olimpiyat Stadı’nda oynayacaklarını ifade etti” diye konuştu. Eski futbolcuları ve Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu için ise Şan, şu ifadeleri kullandı:

“Hamza Hamzaoğlu burada kendi evinde gibi hissedecek. Ama sahada tabi ki Galatasaray’ı yenerek uğurlayacağımızı düşünüyorum.”

“BASINDA ADI GEÇEN FUTBOLCULARLA İRTİBATIMIZ YOK”

Basında yer alan transfer çalışmalarıyla ilgili olarak ise Ahmet Şan, “Basında İstanbul takımlarından futbolcularla görüştüğümüz söyleniyor. Transfer komitemizin çalışmaları sadece izlemekle devam ediyor. Adı geçen futbolcularla irtibatımız yok. Eksik olan mevkiler bir iki maç sonra konuşulacak. Bizim yönetimimize intikal eden somut bir isim yok” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1917 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.