Sanlav, "Tuzgölü'nün İncisi Eskil, Aksaray'ın Birincisi Olacak"

Sanlav, "Tuzgölü'nün İncisi Eskil, Aksaray'ın Birincisi Olacak"

AK Parti Eskil İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Ahmet Sanlav çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Eskil'de yaptığı sosyal çalışmaların yanı sıra ağaçlandırma faaliyetleriyle insanların takdirini kazanan Sanlav, "Bu kutlu davaya bir nefer olma yoluna farklı bir kulvarda devam etme kararı almış bulunmaktayım. O nedenle Eskil İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı oldum." diye konuştu.

Halka hizmet makamı olan bu kutsal göreve layık görülmem halinde gidilmedik tek bir yayla, girilmedik tek bir gönül, dinlemedik tek dert kalmayana kadar durmadan koşacağım diyen Sanlav, "'Derdim yalnızca yolları asfaltlamak değil, o asfaltı ekonomik kaygıları olmayan refah seviyesi yükselmiş toplumların kullanımına açmak olacaktır. İnşallah muhtarlarımızla birlikte el ele, gönül gönüle mahalle mahalle, köy köy müstakil çalışmalar yapacağız. Köylümüzün kolektif aklıyla yerinde çözümleri, ekonomik uygulama ve projeleri imece ruhunu tekrar hayata geçirerek gerçekleştirmek en önemli görevlerimden biri olacaktır. Kendi kendine yeten toplumlar inşa ederek el birliğiyle kalıcı eserler yapılması için inşallah mücadele edeceğim." dedi. 

Sanlav sözlerini şöyle sürdürdü, "İlçe statüsünü daha verimli hale getirip yaşanılabilir bir Eskil'de; hemşehrilerim, ilçemizdeki öğrenci ve memurlar için bütün olanakları zorlayacağım. İsim olarak değil, hizmetkar olarak o mevkide olacağım. Benim amacım hiçbir zaman makam mevki değil, amacım ilçe halkımıza hizmet etmektir. Bu noktada üzerime düşen görev ne ise yapmaya hazırım. İl Genel Meclis Üyesi olmam halinde bölgenin sorunlarını İl Genel Meclisi'nde çözüme kavuşturmak için bölgemizi iyi şekilde temsil edebileceğimi düşünüyorum. Hizmet yarışında Aday adayı olan herkese başarılar dilerim." şeklinde sözlerinin tamamladı. 

haberfark.net

Bu haber toplam 2648 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum