Şehit Muhammet Uz için Mevlid-i Şerif okutuldu

Şehit Muhammet Uz için Mevlid-i Şerif okutuldu

Ankara'nın Kahramankazan İlçesinde aralarında husumet bulunan iki grup arasında hedef gözetmeksizin ateş edilmesi sonucu şehit olan polis memuru Muhammet Uz için Eskil İlçesi Güneşli Köyü Çağlak Yaylasında Mevlidi Şerif okutuldu ve yemek ikram edildi.

Şehit Muhammet Uz’un evinin önünde düzenlenen mevlid programına Vali Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, AK Parti Aksaray İl başkanı Hüseyin Altınsoy ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi ile birlikte şehidin evine gelen Vali Aykut Pekmez, Şehidin babası ve yakınları ile görüşerek Şehit Muhammet Uz’a Allah’tan rahmet diledi.

Mevlid Programı Kuran-ı Kerim tilaveti ve mevlid-i şerifin ardından yapılan dua ile sona erdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun da şehidin babası Mustafa Uz, kardeşi Adem Uz ve diğer yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

Uz ailesince mevlidin ardından misafirlere yemek ikram edildi.

foto galeri için tıklayınız

haberfark.net

Bu haber toplam 2681 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.