Şehitler İçin Yürüdüler

Şehitler İçin Yürüdüler

Konya Motorsiklet ve Bisiklet Tamircileri Odası, Selçuklu Motorsporlar Kulübü ve Konya Motosiklet Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği terörü protesto yürüyüşüne çok sayıda motosiklet ve bisiklet sürücüsü...

Konya Motorsiklet ve Bisiklet Tamircileri Odası, Selçuklu Motorsporlar Kulübü ve Konya Motosiklet Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği terörü protesto yürüyüşüne çok sayıda motosiklet ve bisiklet sürücüsü katıldı.

Programla öncesi bir açıklama yapan Konya Motorsiklet ve Bisiklet Tamircileri Odası Başkanı Ahmet Çal, Konya’nın dört bir yanından gelerek terörü kınamak, milletimizin aziz evlatları polislerimize ve askerlerimize yapılan kalleşçe saldırıları lanetlemek üzere bu tür bir yürüyüş düzenlediklerini söyledi.

Başkan Çal, “Hepinizin de yakinen takip ettiği gibi ülkemiz ve milletimiz son günlerde yurt içi ve yurt dışı kaynaklı bir terör dalgası ile karşı karşıyadır. Maalesef bu kalleşçe saldırılarda çok sayıda vatandaşımızı, polis ve askerimiz şehit verdik. Konya’mızdan da vatanı için şehit düşen kahramanlarımız oldu. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz” dedi.

Başta Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ali Osman Karamercan olmak üzere, Konyalı esnaflar olarak yaşanan terör saldırıları ve gelen şehit haberlerinden büyük üzüntü duyduklarını sözlerine ekleyen Başkan Çal, “Vatanımıza, milletimize, bayrağımıza ve devletimize karşı yapılan bu menfur saldırıları lanetliyoruz. Bu süreçte herkesin daha soğukkanlı ve sağduyulu olması gerektiğine inanıyoruz. Devletimizin gücü hainlerin başlarını ezmeye fazlasıyla yeterdir. Terör ve terör yandaşları bir gün kendi döktüğü kanda boğulacak ve yenilgiye mahkûm olacak” diye konuştu.

Konuşmaların ardından kortej üyeleri, Konya Zafer Alanından Askeri Şehitliğe kadar toplu halde yürüyerek terörü protesto etti, mezarları başında ölen şehitlerimiz için dua okudu.

haberfark.net

Bu haber toplam 1385 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.