Selçuk Üniversitesi Kulu MYO’da Mezuniyet Heyecanı

Selçuk Üniversitesi Kulu MYO’da Mezuniyet Heyecanı

Selçuk Üniversitesi Kulu Meslek Yüksek Okulu’nda (MYO) mezuniyet heyecanı yaşandı.2015-2016 eğitim-öğretim yılını geride bırakan Selçuk Üniversitesi Kulu MYO Dış Ticaret, Bilgisayar ve Elektrik Bölüml...

Selçuk Üniversitesi Kulu Meslek Yüksek Okulu’nda (MYO) mezuniyet heyecanı yaşandı.

2015-2016 eğitim-öğretim yılını geride bırakan Selçuk Üniversitesi Kulu MYO Dış Ticaret, Bilgisayar ve Elektrik Bölümlerinden mezun olan 140 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi. Eğitek Tesisleri’nde yapılan törene ilçe Kaymakamı Hüseyin Avcı, Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Aykut Bedük, öğrenciler ve çeşitli illerden gelen öğrenci velileri katıldı. Törende konuşan okul müdürü Doç. Dr. Aykut Bedük, Selçuk Üniversitesi Kulu MYO olarak 3 bölümde 140 öğrenciyi mezun etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirtti.

Kaymakamı Hüseyin Avcı ise, "Biz de bu yollardan geçtik. Görmüş olduğunuz öğrenim geleceğinizde başarılar sağlayacak. Alabildiğiniz herkesin hayır duasını alın. Devletimize, milletimize sadık olun, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Yolunuz açık olsun" dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere protokol tarafından plaket verilirken, daha sonra diplomalarını alan öğrenciler hep birlikte keplerini havaya attı.

Bu haber toplam 1563 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya