Selçuklu Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

Selçuklu Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, yeni aldığı hizmet araçlarıyla araç filosunu güçlendirdi.

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, yeni aldığı hizmet araçlarıyla araç filosunu güçlendirdi. Selçuklu Belediyesi tarafından ilçe halkının hizmetine sunulan 76 araç, toplam 21 Milyon 866 bin 844 TL değerinde.

Park Bahçeler, Fen İşleri ve Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğüne ait yeni araçlar, düzenlen törenle hizmete alındı. Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda gerçekleşen törene, AK Parti Konya Milletvekilleri Hüsnüye Erdoğan, Abdullah Ağralı, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu, AK Parti il ve ilçe yöneticileri, Selçuklu Belediyesi meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve muhtarlar, katıldı.

Selçuklu Belediyesi gerçekleştirdiği dev yatırımlarla Selçuklu halkına hizmet etmeye devam ettiğini belirten Başkanı Altay, "Selçuklu, Türkiye'nin en büyük 16. ilçesi ama hizmet alanıyla Türkiye'nin en geniş hizmet alanına sahip ilçelerinden biri. Konya'nın coğrafyasından da kaynaklı olarak çok geniş bir hizmet alanında çalışmalar sürdürüyoruz. Bu çalışmaları sürdürürken de en büyük yardımcılarımız iş makinelerimiz, araçlarımız" dedi.

"Hizmet kalitesini arttırıyoruz"

Temizlik çalışmaları Selçuklu Belediyesi'nin çok önemsediği, çok dikkatli davrandığı hizmetlerden biri olduğunu kaydeden Başkan Altay, "Temizlik çalışmaları Selçuklu" da memnuniyetin en yüksek olduğu alanlardan biri. Temizlikle ilgili her konuyu titizlikle inceleyip, en kısa sürede ve en hızlı şekilde hizmete sunmaya çalışıyoruz. Bu manada çöp konteyneri gibi birçok yenilik yaptık. Yeni bölgelerde artık çöp konteynerlerin parsellerin içine yerleştirerek kaldırımlardaki kötü görüntünün önüne geçmiş olduk. Bununla beraber araçlarımızı yeniliyoruz. Bugün Park Bahçeler, Fen İşleri ve Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğüne ait yeni araçlar hizmete alınmış olacak. Bu üç müdürlüğümüzün çalışmalarına kazandırmış olduğumuz 76 aracın toplam maliyeti 21 Milyon 866 bin 844 TL. Bu araçların hizmete girmesi ile daha temiz bir Selçuklu hedefliyoruz inşallah. Selçuklu'nun kıymetine yakışır araçlar hizmete alınmış olacak. Vatandaşımızın hizmet kalitesine yansıyacak hizmetleri, bu araçlarla sunmuş olacağız. Allah kaza bela vermesin inşallah" dedi.

Selçuklu Belediyesi her alanda ilçeye kazandırdığı hizmetlerle şehrin kalitesine katkı sağladığını ifade eden AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, "Selçuklu Belediyemizin bugün sosyal belediyeciliğin bir örneği olarak 7 adet kütüphane açılışını gerçekleştirdi. Akabinde 76 araçtan oluşan 21 Milyon 866 bin 844 TL değerindeki çok güçlü bir hizmetin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu hizmetleri üretebilmek kolaya değil arkasında çok büyük bir emek var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"Selçuklu durmak bilmiyor"

Selçuklu Belediyesinin belediyecilik faaliyetlerinde öncü olduğunu söyleyen AK Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, "Selçuklu Belediye Başkanımız ekibiyle birlikte durmak bilmiyor. Allah azminizi, gayretinizi daim eylesin inşallah. Hizmet açılışını yaptığımız 21 Milyon 866 bin 844 TL değerindeki 76 adet iş makinesinin hayırlı olmasını diliyor, Selçuklu adına, Konya adına teşekkür ediyorum" dedi.

Selçuklu'nun kalitenin adresi olduğunu kaydeden AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, "Selçuklu gibi Selçuklu, ilklerin adresi, en iyi hizmetlerin adresi Selçuklu. İş makinelerinin hayırlı mübarek olmasını diliyorum. Allah kaza bela vermesin" şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından araçlar test edildi. Yapılan dualarla araçlar hizmete başladı.

Selçuklu Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

Selçuklu Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

Selçuklu Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1507 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya