Selçuklu Gençlik Meclisine taze kan

Selçuklu Gençlik Meclisine taze kan

Konya’da, Selçuklu Gençlik Meclisi eski ve yeni üyeleri Kelebekler Vadisi Parkı’nda bir araya geldi.Selçuklu Gençlik Meclisi, üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel faali...

Konya’da, Selçuklu Gençlik Meclisi eski ve yeni üyeleri Kelebekler Vadisi Parkı’nda bir araya geldi.

Selçuklu Gençlik Meclisi, üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel faaliyetlere devam ediyor. Gerçekleştirilen etkinliklerle, hem öğrencilerin dostluklarını pekiştirmeleri, hem de şehre yeni gelen öğrencilerin adaptasyon sürecini atlatarak Selçuklu’yu tanımaları amaçlanıyor. Selçuklu Gençlik Meclisi tarafından gerçekleştirilen etkinlik kapsamında üniversiteye yeni başlayan öğrenciler ile Selçuklu Gençlik Meclisi eski ve yeni üyeleri, Kelebekler Vadisi Parkında bir araya geldi. Sabah saatlerinde Macera Kulesinde başlayan etkinlik, Selçuklu Çiçek Bahçesi, Konya Tropikal Kelebek Bahçesi ziyaretleri ve gerçekleştirilen piknik ile devam etti. Öğrenciler, güzel bir gün geçirdikleri etkinlikte birçok ilki bir arada yaşadılar.

Gerçekleştirilen etkinliklerin hem Konya’ya, hem de üniversite ortamına alışmak için çok faydalı olduğunu söyleyen öğrenciler, “Selçuklu Gençlik Meclisi üyeleri ve üniversiteye yeni başladığımız farklı bölümlerden arkadaşlarımızla birlikte düzenlediğimiz bu gezi etkinliği, birbirimizle kaynaşmamıza ve Selçuklu’yu daha iyi tanımamıza yardımcı oldu. Özellikle ilk defa gördüğümüz Tropikal Kelebek Bahçesi ve birbirinden farklı etkinlik alanları, Konya’da okumayı seçerek iyi bir tercih yaptığımızı gösteriyor. Bizlere bu imkanları sunarak yalnız olmadığımızı gösteren Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a ve Selçuklu Gençlik Meclisi üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Kelebek Vadisi Parkı’nın farklı etkinlik alanlarında eğlenceli bir gün geçiren öğrenciler, bol bol fotoğraf çekti.

Bu haber toplam 854 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya