Selçuklu’da 2018’in hizmet planlaması yapıldı

Selçuklu’da 2018’in hizmet planlaması yapıldı

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2018 yılı hizmet planlanması kapsamında mahalle muhtarları ile görüştü.

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2018 yılı hizmet planlanması kapsamında mahalle muhtarları ile görüştü.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu" da görev yapan mahalle muhtarlarıyla bire bir görüşerek 2018 yılında mahallelere yapılacak hizmet ve yatırımları konuştu. Mahallelerin ihtiyaçları, yapımı tamamlanan ve devam eden projelerin değerlendirildiği toplantılar ile Selçuklu" da 2018 yılında hayat bulacak hizmet ve projelere son şekli verildi. Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcılarının da yer aldığı toplantılarda muhtarlar mahalle hizmetleri konusundaki taleplerini Başkan Altay'a iletti. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da mahalle muhtarlarını tek tek kabul eden Başkan Altay, muhtarların istek ve önerilerini dinledi ve notlar aldı.

Belediyecilik hizmetlerinde istişare ve çalışma programı oluşturmanın başarı getirdiğini ifade eden Başkan Altay, "Selçuklu 622 bin nüfusuyla Türkiye'nin en büyük 15. ilçesi. Bu kadar büyük bir ilçede sorunları doğru tespit etmezseniz doğru çözüm yolları bulamazsınız. Biz de yıllardır yaptığımız gibi bu yılda mahalle muhtarlarımızla birebir yapmış olduğumuz görüşmelerle mahallelerimizin sorunlarını tespit ederek ona dönük çözümler üretmeye çalışıyoruz" dedi.

Selçuklu'da 2018 yılının da hizmet yılı olacağını ifade eden Başkan Altay, "2018 yılı hizmet planlaması kapsamında tüm mahalle muhtarlarımızla birebir görüşerek mahallenin sorunlarını tespit ettik. Selçuklu olarak ortak akla her zaman önem verdik. Bu bağlamda mahalle muhtarlarımızla, mahalle başkanlarımız ve vatandaşlarımızla sorunların tespiti konusunda çalışmalar yürütüyoruz. İnşallah 2018 yılı planlamalarımızda da bu işleri çözmek için gayret göstereceğiz" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1118 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.