Selçuklu'da Cuma Toplantıları Devam Ediyor

Selçuklu'da Cuma Toplantıları Devam Ediyor

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma buluşmaları kapsamında, Başarakavak ve Akpınar mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Altay, Cuma Buluşmaları kapsamında, Yeni Büyükşehir Yasası ile Selçuklu’ ya bağlanan Başarakavak ve Akpınar mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Başkan Altay’a, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Ziraat Odası Başkanı Nurettin Akcan, AK Parti Selçuklu İlçe teşkilat üyeleri, Selçuklu Belediyesi başkan yardımcıları ve birim müdürleri, Başarakavak Mahalle Muhtarı İbrahim Özkay ve Akpınar Mahalle Muhtarı Mustafa Kayahan’da eşlik etti. Ziyaretin ilk kısmında Akpınar’da vatandaşlarla buluşan heyet, vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinledi. Daha sonra Başarakavak’a geçen heyet, Zahide Hatun Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından vatandaşlara yürütülen belediyecilik hizmetleri hakkında bilgi verdi.
Haziran ayında yapılacak genel seçimlerin Konya için büyük önem taşıdığını ifade eden AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, “Konya Selçuklu’dan bu yana ilk defa kendi bağrında yetiştirmiş olduğu bir evladını bu ülkenin Başbakanı olarak bu ülkeye ve bu millete hediye etmiştir. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin, iktidar partisinin genel Başkanı Konya’dandır, Konya’nın evladıdır. Onun için bu seçim Konya için çok daha önemlidir. Bunun önemini fark etmek zorundayız. Konya’dan başka bir beklentimiz var. Bu dönem Konya’dan vereceğiniz daha güçlü bir destekle Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nu daha güçlü kılacağız” diye konuştu.
“YENİ TÜRKİYE YENİ ANAYASA İLE YOLUNA DEVAM EDECEK”
AK Parti iktidarında Türkiye’nin eğitim, sağlık, ulaştırma ve birçok alanda büyük başarılar elde ettiğini örneklerle ifade eden Kabakcı, “Ama elimizdeki ile yetinmemeli, daha ileriye gitmeliyiz. İnşallah çok daha güzel günleri göreceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la yolumuza devam ediyoruz. Yeni Anayasayla, yeni Türkiye ile de yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.
Selçuklu’da her hafta farklı bir mahallede vatandaşlarla buluştuklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte Selçuklu’ya bağlanan mahallelerimize ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Geçen hafta Sızma’daydık. Bu hafta Başarakavak’tayız. İnşallah önümüzdeki hafta da Tepekentli hemşehrilerimizle bir araya geleceğiz. Bu şekilde programlarımız Selçuklu’nun diğer mahalleleri ile devam edecek” dedi.
“BAŞARAKAVAK’A KÜTÜPHANE KAZANDIRIYORUZ”
Başarakavakta yürütülen belediyecilik hizmetleri ile ilgili bilgiler veren Başkan Altay, “Başarakavak’taki belediye hizmet binamız çalışıyor, personel arkadaşlarımız buradaki hizmetlerine devam ediyorlar. Kar mücadelesiyle ve diğer hizmetlerle ilgili çalışmalar devam ediyor. Bu arada eski başkanımız tarafından garaj olarak yapılan yere bir toplantı ve düğün salonu için projeyi tamamladık. Son istişareleri yaparak inşallah en kısa sürede ihalesine çıkacağız. Yine eğitime desteğimiz devam ediyor. Okulumuza bir kütüphane kazandıracağız. İnşallah o da en kısa sürede hizmete girecek. Böylece peyderpey mahallenin eksiklerini gidermeye gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı.

haberfark.net

Bu haber toplam 1129 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya