Selçuk’ta “Gelecek Daha Net” Etkinliği

Selçuk’ta “Gelecek Daha Net” Etkinliği

Selçuk Üniversitesi (SÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Gelecek Daha Net Gençlik Platformu’nun ortaklaşa düzenlediği ‘Gelecek Daha Net’ etkinliği gerçekleştirildi.İktisadi ve İdari Bilimler...

Selçuk Üniversitesi (SÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Gelecek Daha Net Gençlik Platformu’nun ortaklaşa düzenlediği ‘Gelecek Daha Net’ etkinliği gerçekleştirildi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’ndaki etkinliğe, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Adem Öğüt, Gelecek Daha Net Kurucusu Serra Titiz, Unilever Türkiye CEO’su Mehmet Altınok, öğretim üyeleri ve öğrencileri katıldı.

Gençlerin sosyal başarılarını artırma adına “Gelecek Daha Net” ile yeni projelere imza atmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade eden Fakülte Dekanı Prof. Dr. Adem Öğüt, 21. yüzyılda sosyal becerileri yüksek gençlerin başarılı olacağını vurguladı.

“SELÇUK’A HAYRAN KALDIM”

Etkinlikte konuşan Gelecek Daha Net’in Kurucusu Serra Titiz, “Gençlerin akademik, kariyer ve hayat yolculuklarında kendileri için doğru seçimleri yapmalarını sağlayacak bilgi, beceri ve ilişkilere ulaşmaları açısından bu platform çok önemli bir işleve sahip. Selçuk Üniversitesi’nin altyapı ve üst yapı donanımlarına hayran kaldım. Böylesi bir kampüste eğitim görmek ve sosyal faaliyetlere katılmak gençler için müthiş bir fırsattır. Bunu en iyi şekilde değerlendirmeniz gerekiyor” dedi.

Online ve offline rehberlik, mentorluk, koçluk, webiner, seminer ve konferans aracılığıyla yüzlerce kuruluş, şirket ve profesyonelin, gençlerle gönüllü çalışma imkanı bulduğunu belirten Titiz, günümüzde bilgi ve beceri paylaşımında zaman ve mekan kısıtlarının bu sayede ortadan kalktığına dikkat çekti.

UNİLEVER CEO’SU WEB SEMİNER İLE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Etkinlikte konferans salonuna web semineri aracılığıyla canlı yayınla bağlanan Unilever Türkiye CEO’su Mehmet Altınok, kendi kariyer hikayesini, Unilever’in sürdürülebilirlik politikalarını ve Konya’daki yatırımlarını öğrencilerle paylaştı.

Bu haber toplam 1669 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.