Şeref Diploması Ödüllü Topluluk Rektör Gökbel'i Ziyaret Etti

Şeref Diploması Ödüllü Topluluk Rektör Gökbel'i Ziyaret Etti

Dünya Fair Play Konseyi’nin Şeref Diploması ile ödüllendirdiği Selçuk Üniversitesi Fair Play Topluluğu, SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel’i makamında ziyaret etti.

SÜ Rektörlüğü’ndeki ziyarete SÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Kürşat Güleş ve Prof. Dr. Mehmet Musa Özcan, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nizamettin Çiftçi, Topluluk Akademik Danışmanı Doç. Dr. Hakan Salim Çağlayan, Topluluk Başkanı Yusuf Taş ve topluluk üyeleri katıldı.
ÖDÜL ALAN İLK ÜNİVERSİTE SELÇUK
Ziyarette topluluğun çalışmaları ve dersin içeriği hakkında bilgi veren Topluluk Akademik Danışmanı Doç. Dr. Hakan Salim Çağlayan, “Fair Play olgusunu toplumda yaymak istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz. Çalışmalarımızla aldığımız ödül, Konya’nın beşinci ödülü. Dünya Fair Play Komitesi’nin de bir üniversiteye verdiği ilk ödüldür. İlk defa bize nasip oldu. Dünyada ilk defa üniversitemiz bünyesinde 3 yıl önce açtığımız ‘Sporda Fair Play Dersi’ ile ödüle layık görüldük. Sizlerden aldığımız destekle Fair Play alanında daha iyi çalışmalar yapmayı hedefliyoruz” dedi.
“ÇOK GÜZEL BİR BAŞARIYA İMZA ATTINIZ”
Topluluğun dünyada ve Türkiye’de önemli bir başarıya imza attığını söyleyen Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel ise, “Üniversitemizin uluslararası arenada adını duyurma anlamında çok önemli bir başarıya imza attınız. Bu başarınızın perçinlenmesi için üniversitemizin İletişim ve Güzel Sanatlar Fakülteleri ile de görüşerek bu alanda kısa film, afiş ve karikatür yarışmaları gibi çeşitli etkinlikler de düzenleyebilirsiniz. Topluma Fair Play olgusunun anlatımı açısından yararlı olacağını düşünüyorum. Bu anlamda üniversite olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Sizleri tek tek kutlar başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

Bu haber toplam 1760 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim