Seydişehir Belediyesi Çalışanlarına Sağlık Taraması

Seydişehir Belediyesi Çalışanlarına Sağlık Taraması

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi Sebeltaş A.Ş. bünyesinde çalışan personel İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında, sağlık taramasından geçirildi.Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çalışa...

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi Sebeltaş A.Ş. bünyesinde çalışan personel İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında, sağlık taramasından geçirildi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çalışan personellerinin sağlıklarının önemli olduğunu periyodik olarak sağlık taramasından geçirildiklerini kaydetti. Sebeltaş A.Ş. bünyesinde işçi statüsünde hizmet veren 85 personel akciğer grafisi, odyometri testi, solunum fonksiyon testini içeren sağlık taramasından geçti. Her yıl periyodik olarak yapılan taramalarla personelin sağlık takibi yapılabilecek. Bu takip sistemi ile çalışma hayatının getirdiği sağlık sorunlarının en aza indirgenmesi, hayat kalitesi ve performans artırma hedefleniyor.

Seydişehir Belediyesi bünyesinde çalışan personellerin İş Sağlığı ve Güvenliğinin önemli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Belediyemiz bünyesinde kurulan Sebeltaş A.Ş’de çalışan personelimizin yapmış oldukları işe bağlı olarak gelişebilecek Sağlık problemleri ve iş risklerini tespit etmek ve çalışanları bu risklerden korumak bizim önceliğimiz. Rutin Laboratuvar testleri yanında, çalıştıkları bölüme özgü risk faktörlerine göre olası meslek hastalıklarından korunmak erken tespit etmek amacıyla periyodik olarak sağlık taramaları tahlil ve muayeneleri yapılıyor. Yapılan sağlık taramaları sonucunda çalışanların daha güvenli ve sağlıklı bir ortamda çalışmasını öngörüyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 929 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya