Seydişehir’de, çocuklara oyun parkları

Seydişehir’de, çocuklara oyun parkları

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından Taraşcı, Akçalar, Bostandere, Gevrekli, Kesecik, Ortakaraören ve Ketenli,Çavuş mahallerine oyun parkları...

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından Taraşcı, Akçalar, Bostandere, Gevrekli, Kesecik, Ortakaraören ve Ketenli,Çavuş mahallerine oyun parkları kuruldu.

Seydişehir Belediyesi hizmetlerine devam ediyor. Bu kapsamda belediye ekiplerince kırsal mahallelere oluşturulan yeşil alan ve çocuk oyun gurupları yapımı tamamlandı. Başkan Mehmet Tutal, Büyükşehir Yasasıyla birlikte köyden, kırsal mahalleye dönen yerleşim yerlerinin aynı hizmetleri alacağını belirterek, verilen sözleri imkanlar dahilinde yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi. Kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların da her türlü hizmetten faydalandığını belirten Başkan Tutal, "Merkez ya da kırsal ayrımı yapmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Büyükşehir Yasası ile birlikte kırsal mahallelerimizin eksikliklerini gidermek için çalışıyoruz. Öncelikli olarak kırsal mahallelerimizin arazi yolları, köy meydanları, cami bahçeleri, okul bahçeleri düzenlemeleri gibi pek çok projeyi tamamladık. Köyden kırsal mahalleye dönüşen mahallelerimizde uygun alanlara oyun gurupları kurarak çevre düzenlemelerini yapıyoruz, bu bölgelerimizde yaşayan çocuklarımızın ilçe merkezindeki çocuklarla aynı hizmetten yararlanmasını sağladık" diye konuştu.

Mahallerine yapılan oyun parkında çocukların çok mutlu olduğunu ifade eden mahalle sakinleri ise, Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a hizmetlerinde dolayı teşekkür etti.

Seydişehir’de, çocuklara oyun parkları

Seydişehir’de, çocuklara oyun parkları

Seydişehir’de, çocuklara oyun parkları

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1137 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya