Siz i koruyor kimi öldürüyorsunuz?

            Günlerdir süren 2013 deki 17 Aralık benzeri sokak kargaşasının nedeni gerçekten Kobani tepkisi mi idi? Bunu iddia edenlere kargalar bile güler. Sen teskereye hayır diyeceksin, Kobani’yi terk edip kaçacaksın, sonra Türkiye Kobani’yi korusun diye sokakları yakacaksın. Be hain sen erkeksen git orada soydaşlarını koro koruyabiliyorsan. Arkan tutmuyor dağdakiler oraya gidemiyor sonra dün kendilerine silah sıktığın asker soydaşlarımızı korusun diyorsun.

       İŞİD şimdi yok ki dünde vardı, Kerkük’te Musul’da ve diğer yerlerde de insanları öldürüyordu. Peki, sen o zaman nerede idin, neden sesin çıkmıyordu? Demirtaş ve kırıntılarının dokunulmazlıkları var, erkeksen git orada savaş bakalım. Benim çocuklarıma silah sıkacaksın, sonra bu milletin çocukları bizim soydaşlarımızı korusun diyeceksin.

      Aslında mesele Kobani’de değil, meselenin arkasında ülkede kaos çıkarmak var. Hükümet hiçbir ülkenin yapmadığı insanlığı yaparak İŞİD korkusundan kaçan 200 binden fazla Kobani’li insana kucak açmış ve benim vergilerimle onları besliyor. Bundan daha iyi koruma ve destek olur mu? Kobani’den bize ne de oraya girip bir macera içine girelim.

     PKK’ya destek veren ülkeler neden bir kara harekâtı düşünmüyor da ille Türkiye öncülük yapsın diye direniyor? Esad denen zalim yıllardır binlerce insana kurşun sıkarken neden sesini çıkarmıyordu da şimdi havadan at kaç yapıyorsun? Kendi adamlarının boğazı kesilmese idi bugün bu harekatı yapacaklarmıydı? Neden Türkiye bu kadar insanı kabul ederken Müttefik dediğimiz ülkeler bizim kapımızı açtığımız insanın dörtte birine kapılarını açmıyor?

     Sanki Kobani’yi Türkiye işgal etmiş gibi HDP’li Milletvekilleri yandaşlarını sokağa çağırıyor. Peki, çağırdığın teröristler ülkede kimleri öldürüp, kimlerin işyerlerini yaktılar ve kendilerine hizmet veren devlet kurumlarını, Kürt vatandaşların işyerlerini yaktılar.

     Güneydoğu Anadolu illerinin tamamı PKK sempatizanı değildir. Madem Kobani’deki Kürt vatandaşları korumak istiyorsun da bölgedeki yakıp yıktığın ve öldürdüğün vatandaşlar kimler? Onlarda kendi soydaşların ve hemşerilerin değil mi?

      Efendim biz sokakta terör olmasın tepki olsun istedik diye kıvıracaksın. Bu millet ülkede dört çapulcuya pabuç bırakmaz, ama ülkeye zarar vermek istemiyor. Devletin ve milletin birliğini bozmak istemiyorlar. Yoksa dört günlük bir ömrünüz ve nefesiniz olur, aklınızı başınıza alın. Ülkeyi zoraki karıştırmaktan uzak durun, cesaretiniz Kobani’de görülmüştür.

      Türk Milleti çok sabırlı ve ferasetlidir, sabırları denemekten vazgeçin. Allah korusun böyle bir durum hasıl olursa siz o zaman nereye ve hangi ülkeye kaçacaksınız?

      Çanakkale’de, Malazgirt’te, kurtuluş savaşında, Kıbrıs Harekatı gibi birçok yerde Türkü, Kürdü, Laz'ı, Çerkez’i, Sünni’si, Alevi’si ve Abaza’sı birlikte omuz omuza savaşarak bu ülkeyi korumuştur. Hem de Ay Yıldızlı Bayrağımızı dalgalandırmışlardır. Bir ülkede farklı etnik kökenler olabilir, ama bir ülke ismi ve bayrağı altında yaşamasını bilmeliler. ABD belki de en çok etnik kökenin olduğu bir ülkedir. Ama bunlar tek Bayrak altında yaşamaktadırlar.

     Bu ülkede Cumhurbaşkanı adayı olup ülkenin tepesine oturma yarışına gireceksin. Sonrada etnik köken ayrımcılığı yaparak bu milleti ayrıştıracaksın. Seçim sonrası artık biz Türkiye’nin partisi olmaya talibiz diyeceksin sonra masum insanların evini barkını yakacaksın.

     Çözüm süreci ilerledikçe artık dağlara adam bulamıyorsunuz. Ekonomik olarak eskisi kadar ot ve çöple nemalanamıyorsunuz. Meseleniz Doğu halkını korumak olmadığını orada yaşayan insanlarda anladı. Seçimlerde de huzur ortamı sağlanırsa taraftar bulamayacaksınız.

      Güneydoğu illerine hizmet ve yatırım gitmediğini söyleyerek bugünlere geldiniz. Ama devletimiz küçücük bir il olan Bingöl iline bile Havaalanı yapmıştır. Benim Anadolu’mda çok yerlerin oto yolları bitmezken Güneydoğuda dağı taşı delip yol yapmıştı. Bunu ben bizzat gördüm ve şahit oldum. Ama sen devletin götürdüğü bu güzel hizmetlerden faydalanma yerine yakıp yıkıp halkı sindirmeye çalışacaksın.

     Ülkenin derdi meselesi Türk Kürt meselesi değil, o mesele terör örgütü hainlerin meselesi. Eğer derdiniz Kürt meselesi olsaydı oradaki vatandaş ve etnik kökenlerinizi öldürüp, işyerlerini yakıp yıkmazdınız. Desteklediğiniz kim, yakıp yıktıklarınız kimler? siz sadece Türk düşmanı değil aynı zamanda Kürt Müslüman ve dindar soydaşlarınızın düşmanısınız.

      Herkes aklını başına almalı, ülkemizin birlik ve beraberliğini muhafaza etmede kenetlenmeliyiz. İnanın aslında iç meselemiz diye bir derdimiz yok, bizi dışardan bozmak ve yıkmak için gayret eden devletlerin işi ve onların uzantısı olan ülkemizdeki maşalarıdır.

Avrupa’nın tek korktuğu ve çekindiği ülke olmamız nedeniyle bizi karıştırmak istiyorlar fırsat vermeyelim.

Bu yazı toplam 1293 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.