SODES Projesi Hayata Geçti

SODES Projesi Hayata Geçti

Eskil Kaymakamlığı tarafından hazırlanan ve Kalkınma Bakanlığı tarafından desteklenen 182,550 TL bütçeli “Eğitim Kültür ve Sanatın Buluşma Noktası” isimli SODES projesi hayata geçti.

Proje ile; sinema ve tiyatro gösterimlerinin de yapılabileceği çok amaçlı konferans salonunun açılışı gerçekleştirildi. Konferans salonunun açılışına ve etkinliklerine İlçe Kaymakamı Mustafa İlhan, Garnizon Komutanı Doğan Güneş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bozokul, İlçe Emniyet Amiri Hasan Bozdoğan, İl Genel Meclis Üyesi Sadrettin İriş, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 
Eskil Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu Müdürlüğündeki SODES projesi ile faaliyete geçen Çok Amaçlı Konferans Salonu açılış programına saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlandı. Daha sonra Proje Koordinatörü Cumhuriyet İlk ve Ortaokul Müdürü Mesut Görür tarafından davetlilere proje hakkında bilgiler verildi. Öğrenci şarkıları ile devam eden programda, projenin ilk etkinliği olarak açılan resim sergisi davetliler tarafından ziyaret edildi. Gülağaç Halk Eğitim Merkezi tiyatro ekibinin sahnelediği “Çatallı Köy” isimli tiyatro gösterimi ilgi ile izlendi. 
Kaymakam Mustafa İlhan bu proje sayesinde ilçe halkımızın her kesimine hitap edebilecek, özellikle kız çocuklarını, kadınları ve engelli bireyleri sosyal olarak destekleyen etkinlikler yapılacağını belirterek, proje ekibine, tiyatro ekibine, eserleri ile SODES sergisine renk katan öğrencilere ve katılımcılara teşekkür ettiğini söyledi. haberfark.net

3-079.jpg4-066.jpg6-039.jpg7-034.jpg

Bu haber toplam 3122 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.