Spor, toplumun her kesimi yapınca spordur!

Spor, toplumun her kesimi yapınca spordur!

Aksaray Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanı Cavit Kılıç, Amatör Spor Kulüpler Haftası münasebetiyle Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya bir ziyaret gerçekleştirdi.

Cavit Kılıç, Başkan Yazgı ile yaptığı görüşmede Amatör Spor Kulüpleri hakkında oldukça  aydınlatıcı sözeler söyledi.

Belediye Başkanı Yazgı, Aksaray Belediyesi olarak futbol, basketbol, voleybol, hentbol, tenis, bedensel engelliler basket ve judo takımı ile çok önemli spor faaliyetlerini sürdürdüklerini kaydederek, sözlerini şu şekilde devam ettirdi.

“Öncelikle Amatör Spor Kulüpler Haftası’nın tüm sporculara ve spor camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bizler belediye olarak sahip olduğumuz spor tesislerimizle yaz ve kış spor okullarımızla şehrimizde binlerce insanımızın spor yapmasını sağlıyoruz. Belediyemiz bünyesinde futbol, basketbol, voleybol, hentbol, tenis, bedensel engelliler basket ve judo takımımız var. Toplamda 570 adet lisanslı faal sporcumuz yer alıyor. Birinci lig ve üçüncü ligde mücadele eden hentbol ve basketbol takımlarımızla Aksaray’ımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz.” diye konuştu.

Yapılan görüşmenin ardından ASKF Başkanı Cavit Kılıç Aksaray’da spora ve amatör spora verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür ederek plaket sundu.

Bu haber toplam 1424 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.