STK’lardan “Mahmut Başkan’a her şey helal olsun”

STK’lardan “Mahmut Başkan’a her şey helal olsun”

Aksaray’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları tek yürek oldu ve Aksaray Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk’ e “Her şey helal olsun” dedi.

Bu yıl Aksaray Valiliği himayelerinde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Aksaray Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından bu yıl 7. Si düzenlenen “Çobanlar Yarışıyor” programında Aksaray’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları tek yürek oldu ve Aksaray Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk’e hitaben şu ifadelere yer verdiler.

“Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı Aksaray Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği görevinde üyelerinin sorunlarına çözüm üretmede, hayvancılık sektöründeki katkıları ve başarılı çalışmaları ile birlikte bir dönem İl Genel Meclisinde görevde bulundu. Bu süreçte genelde Aksaray’a köy ve kasabalarına şehrimizin tarım ve hayvancılık projelerindeki gayretli çalışmalarını Aksaray unutmayacaktır. Bu manada “Mahmut Başkan’a her şey helal olsun “ diyoruz. Bu zamana kadar Aksaray’ımız için yüreği çarpan, gecesini gündüzünü Aksaray’ın tarım ve hayvancılığına adayan Mahmut başkan bundan sonrada yeni projelerle hizmetlerine devam edeceğinden şüphemiz yoktur. Bizler sivil toplum örgütleri olarak her zaman Mahmut başkanın yanında olmaya her türlü projesinde yer almaya devam edeceğiz. Bizler kendisinden razıyız Allah da ondan razı olsun” dediler.

Daha sonra günün anlam ve önemini belirten plaketi Aksaray Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk’e takdim ettiler.

 

Bu haber toplam 1614 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.