Sultanhanı PTT Şubesi Engellilere Engel!

Sultanhanı PTT Şubesi Engellilere Engel!

Sultanhanı ilçesinde Hizmet veren Tek PTT Şubesi Engelli asansörü olmadığı için Engellileri mağdur ediyor. İlçedeki Engelli ve yaşlılar şubeye giremiyor.

Sultanhanı ilçesinde bulunan PTT Şubesi ikinci katta olması nedeniyle Şubede işlem yapmak isteyen Engelli ve yaşlıları mağdur ediyor. İlçede Yaşlı ve Engelli aylığını PTT Şubesinden alan yüzlerce vatandaş ikinci katta bulunan ve giriş merdiveninin dışarıda olması nedeniyle özellikle kış aylarında yağışlardan dolayı merdivenlerden şubeye girebilmenin çok zor olduğunu belirttiler.

YÜZLERCE YAŞLI VE ENGELLİ VATANDAŞ PTT ŞUBESİNE GİREMİYOR

İlçede ikinci katta hizmet veren PTT Şubesinin Engelli asansörünün olmaması nedeniyle şubeye giremediklerini belirten engelli vatandaşlar Şubeye biran önce engelli asansörü kurulmasını talep ettiler. 

Görüşlerini açıklayan vatandaşlar “Sultanhanı Postanesinde (PTT ŞUBESİ) İlçemizde onlarca engelli ve yüzlerce Emekli maaş almakta, çoğu zaman görmekteyiz 80 yaşına gelmiş ve takati kesilmiş yaşlı amcalarımız, teyzelerimiz inanın bu 20 ye yakın dik merdivenlerden adeta emekleyerek çıkmaya çalışmakta, engelli bireylerimiz ise hiç çıkamamakta, bir çoğu işlem yapamamakta ve maaşlarını çok güçlükle almakta, şubede 1 personel var ve maalesef çoğu zamanda 1 personel yetersiz kalmakta, aşağıda PTT Atm'si var fakat bu Atm de eski tip olduğu için sürekli arızalanmakta, 10 Bin nüfusu olan ilçemizde Çevre köylerden de gelenlerle birlikte Emekli ve Yaşlılarımıza yoğun şekilde hizmet veren Postanemize kış yağışları başlamadan ivedilikle Engelli asansörü kurulmasını talep ediyoruz, bu şekilde asla bir hizmet anlayışı olamaz, yetkililerin bu talebimizi biran önce dikkate almalarını bekliyoruz” dediler. sultanhani.gen.tr 

haberfark.net

Bu haber toplam 2572 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.