Sultanhanı'nda Cemaati Artırmak İsteyen İmam Çorba İkramında Bulunuyor

Sultanhanı'nda Cemaati Artırmak İsteyen İmam Çorba İkramında Bulunuyor

Aksaray’da sabah namazında cemaatini artırmak isteyen imam vatandaşlara çorba ikramında bulunuyor.Aksaray’ın merkeze bağlı Sultanhanı Beldesi Merkez Bekirağa Cami İmamı Hidayet Eskici, vatandaşlara sa...

Aksaray’da sabah namazında cemaatini artırmak isteyen imam vatandaşlara çorba ikramında bulunuyor.

Aksaray’ın merkeze bağlı Sultanhanı Beldesi Merkez Bekirağa Cami İmamı Hidayet Eskici, vatandaşlara sabah namazı alışkanlığını kazandırmak ve cami cemaatini artırmak için cemaate çorba ikramında bulunuyor. Özellikle müminlerin bayramı olarak buyrulan Cuma günü sabahında cemaatin azlığından dolayı Cami İmamı Eskici, ‘Sabah Namazı buluşmaları’ adı altında bir program düzenleyerek cemaat sayısını arttırmayı hedefliyor.

Özellikle cemaatin kaynaşması ve kalplerin yumuşaması adına manevi bir ortamın yaşandığını belirten cami cemaati İmam Hidayet Eskici’ye teşekkür etti.

Her Cuma sabah namazında aynı programı düzenleyeceklerini belirten İmam Hidayet Eskici ise, “Bütün din kardeşlerimizi cuma günü başta olmak üzere sabah namazlarına cemaat olmaya camilerimize bekliyoruz. Cuma gününün manevi açıdan en kıymetli ve en bereketli vaktinde, Kabetullah’ın şubesi olan camimize evlerimizi ve sıcak yataklarımızı bırakıp, güne bereketli bir şekilde başlama adına Her hafta düzenleyeceğimiz ’Sabah Namazı Buluşmaları’na bütün kardeşlerimizi davet ediyorum’’ dedi.

haberfark.net

Bu haber toplam 2141 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.