Sultanhanı'nda faciaya ramak kaldı! Konya Aksaray yolunda yine traktör kazası

Sultanhanı'nda faciaya ramak kaldı! Konya Aksaray yolunda yine traktör kazası

Konya-Aksaray Karayolu Sultanhanı mevkiinde meydana gelen traktör kazasında 3 kişi yaralandı.

Sultanhanı ilçesinde 4 gün ara ile yine bir traktör kazası yaşandı. Bu akşamki feci kazada taktörün halini görenler hem fikirdi ''Traktörde bulunan baba ve oğlunu Allah korumuş'' .

Kaza bugün saat 20.15 sıralarında Aksaray-Konya yolu Sultanhanı Sanayi Kavşağna 1 kilometre kala yaşandı. Sultanhanı İlçe Nüfusuna kayıtlı Hasan Telli idaresindeki 14 KL 602 Plakalı ve römorkunda hayvan gübresi taşıyan trraktör Aksaraydan Konya istikametine seyir halindeyken yine aynı yönde seyreden Köksal Ekici idaresindeki 76 DF 819 Plakalı tır’ın iddialara göre hatalı sollama yapması sonucu karşısında seyreden traktöre takılı römorka çarparak Traktör ve römorku altına alıp Şarampole devrildi.

Kazada tır sürücüsü Köksal Ekici ve traktörde bulunan Şöför Hasan Telli ve oğlu yaralandı. Hurda yığınına dönen traktörden baba ve oğlunu yoldan geçen vatandaşlar ve sağlık ekipleri çıkardı. İlk müdahalenin ardından yaralılar Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

 Edinilen ilk bilgiye göre yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı ve traktör sürücüsü Hasan Telli’nin vücudunda kırıklar olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. sultanhani.gen.tr 

2-138.jpg1-139.jpg3-132.jpg5-082.jpg

haberfark.net

 

Bu haber toplam 5827 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum