Sweatshirt

Sweatshirt

​​​​​​​Sweatshirt modelleri rahatlığı tercih eden kimseler içindir.

Ancak rahat olmak demek illa ki rüküş olmak, şık olmamak anlamlarına gelmez. LTB üretimi sweatshirt modellerinde; cep detayları, farklı renk kullanımları, ek desen tasarımları kullanılmış olup; bu sayede sweatshirt’ler için hem kot ile kullanım hakkı hem de klasik şort ve keten pantolon ile kumaş pantolon kullanım hakkı söz konusu edilmiştir.

Sweatshirt Bedenleri

LTB sweatshirt modelleri tüm bedenleri ile kilo sorunu olan olmayan kimselerin tamamına hitap etmek üzere üretilmektedir. Bu bağlamda; XS ile başlayıp; XXL’ ye kadar bir beden aralığı mevcut olup; kendi ölçüleriniz ile uyumlu olan aralığı tercih etmelisiniz. Bel ve omuz ölçülerinizi bilmiyor iseniz; www.ltbjeans.com adresi üzerinden sunulan ölçüleri kontrol edebilir ve kendi beden aralığınızı saptayabilirsiniz.

Bisiklet Yaka Sweatshirt Modelleri

Sweatshirt modellerinin yakaları da birbirilerinden farklıdır. Tercihinize göre; bisiklet yaka modelleri, v yaka modelleri, açık yaka modelleri ve lacoste yaka modelleri tercih edebilirsiniz. Sweatshirt için; tercih edeceğiniz her ürün size hızlık kargo teslimatı ile ulaşır.

Bu haber toplam 1981 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.