Tarhan ailesinin asker gururu

Tarhan ailesinin asker gururu

Eskil Filikçi Köy'den Nasibe-Halis Tarhan çiftinin asker gururu.

Hakan Tarhan, Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Komutanlığı Balıkesir Astsubay Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun olarak ailesine gurur yaşattı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla okulda mezuniyet töreni düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu Mezuniyet Töreni'ndeki konuşmasında okuldan 2 bin 544 Türk, 18 misafir astsubayın mezun olduğunu kaydetti.

Mezunlara, vazifelerinde başarılar dileyen Erdoğan, "Türk Silahlı Kuvvetleri'nde astsubaylık kritik bir görevdir. 15 Temmuz kıyamının sembol ismi Ömer Halisdemir kardeşimiz de bir astsubaydı. Ordumuza astsubay olarak katılıp daha sonra subaylığa geçen, general rütbesine kadar yükselen kardeşlerimiz var. Azmi, disiplini, kabiliyeti ve hedefi olan herkese Türk Silahlı Kuvvetleri'nin tüm kademelerinin kapıları sonuna kadar açıktır. Subaylarımız, astsubaylarımız ve giderek sayıları artan uzman personel yapısıyla Türk Silahlı Kuvvetlerimiz bölgesinin ve dünyanın en güçlü ordularının başında gelme konumunu sürekli tahkim ediyor. Üstelik bu yeni bir durum da değildir." diye konuştu.

Tören sonunda evlatlarıyla buluşan ebeveynler büyük gurur yaşadı. Halis Tarhan, "Oğlumun şerefli Türk Ordumuzun bir neferi olarak görev yapacak olması bizler için gurur verici." dedi. 

haberfark.net

Bu haber toplam 6842 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum