Televizyondan Sigara Bırakma Cihazı Aldı, Merhem Geldi

Televizyondan Sigara Bırakma Cihazı Aldı, Merhem Geldi

Aksaray’da bir vatandaş, televizyon kanalında yayınlanan ürün reklamında gördüğü sigara bırakma cihazından sipariş verdi, kargosunu almaya gittiğinde hayatının şokunu yaşadı. Vatandaşa gelen kargo pak...

Aksaray’da bir vatandaş, televizyon kanalında yayınlanan ürün reklamında gördüğü sigara bırakma cihazından sipariş verdi, kargosunu almaya gittiğinde hayatının şokunu yaşadı. Vatandaşa gelen kargo paketinden sigara bırakma cihazı yerine maydanoz tohumu, şeker ve merhem çıktı.

Edinilen bilgiye göre, 63 yaşındaki Bayram Durakçı, bir televizyon kanalında yayınlanan sigara bırakma cihazının reklamını gördü. Sigarayı bırakmak isteyen ve cihazın fiyatını hesaplı bulan Durakçı, televizyon kanalında yayınlanan numarayı arayarak cihazı sipariş etti, parasını ise verilen hesap numarasına aktardı. Bir süre sonra kargosunu almak için gelen Durakçı’nın kargo paketinden sigara bırakma cihazı yerine maydanoz tohumu, bir merhem, bir kalem ve dört de şeker çıktı.

Olayı anlatan Bayram Durakçı, “Sigarayı bırakmak için bir cihaz ısmarladık. Sipariş yaptık, kargoyla parasını ödedim. Bir toz maydanoz tohumu, bir merhem, bir kalem, dört de şeker göndermiş. Ben merhemi ne yapayım” dedi.

Televizyondan yapılan alışveriş sitesini aradığını söyleyen Durakçı, “Şekeri alın yiyin diyor, 50 liramız gitti. Sahtekarlık yapıyorlar" ifadelerini kullandı.

5-010.jpg6-007.jpg7-004.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1594 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sağlık