Temsili ASÜ Rektörü Raziye Sert Oldu

Temsili ASÜ Rektörü Raziye Sert Oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, makamını temsili olarak Mustafa Yazıcı İlkokulu öğrencisi Raziye Sert’e bıraktı.

23 Nisan Rektörü, çevre düzenlemesi ve laboratuvar sayısını arttırma konularına dikkat çekti.

- Öğrenci Sayısını Arttırmak İçin Gayret Edeceğim -

Mustafa Yazıcı İlkokulu öğretmen ve öğrencilerinden oluşan heyet, ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar’ı makamında ziyaret etti. Rektör Acar’a bir buket çiçek hediye eden öğrencilerden Raziye Sert, temsili olarak Rektörlük makamına geçti ve yapmak istediği çalışmalardan bahsetti. ASÜ’de daha fazla öğrenci olması için çalışacağını, bunun yanı sıra çevre düzenlemesi konusuna eğileceğini söyleyen Sert, laboratuvar sayısını da arttıracağının altını çizdi. Ziyarete Okul Müdürü Kadir Bayşu, Sınıf Öğretmeni Gülseren Aksu ile 4 ve 5’inci sınıf öğrencileri Raziye Sert, Batuhan Yılmaz, Fatmanur Tasasız ve Bayram Ali Doğanay isimli öğrenciler katıldı.

- Türkiye Geleceğe Emin Adımlarla İlerliyor -

Egemenliğin sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 95’inci yıldönümünün kutlandığını anımsatan Rektör Acar, bugün Türkiye’nin kabuğunu kıran, vesayetlerden kurtulan, bölgesinde ekonomik ve siyasi istikrar adası, dünyada söz sahibi bir ülke haline geldiğini kaydederek, “Ülkemiz geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Biz de Yeni Türkiye’nin vizyonuna uygun şekilde bilim üretiyor, öğrencilerimizi yetiştiriyoruz” dedi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın, dünyada çocuk bayramı olarak kutlanan tek bayram olduğuna dikkat çeken Prof. Acar, “Türkiye bu bayramı son yıllarda uluslararası bir şenlik havasında kutluyor. Dünyanın farklı ülkelerinden çocuklar her yıl Türkiye’ye geliyorlar ve bayramı hep birlikte kutluyoruz. Bu, bir anlamda barış, kardeşlik ve sevginin sembolüdür” dedi.

Rektör Acar’ın açıklamasının ardından Okul Müdürü Kadir Bayşu, Mustafa Yazıcı İlkokulu hakkında bilgiler verdi. Bayşu, ASÜ’de son yıllarda yaşanan değişimin takdire şayan olduğunu da belirtti. 

haberfark.net

Bu haber toplam 1754 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim