Ticaret Borsasından Eskil Eğitimine Destek

Ticaret Borsasından Eskil Eğitimine Destek

Aksaray’da Ticaret Borsası Tarafından ilköğretim öğrencilerine yönelik kışlık kaban yardımı yapıldı. Yaklaşık iki bin öğrenciye ulaşmaya çalışan Ticaret Borsası yardım çalışmalarını sürdürüyor.

Eskil ilçesinde ilköğretim öğrencilerine verilmek üzere Belediye Başkanı Niyazi Alçay’a kışlık kabanları teslim eden Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök burada yaptığı açıklamada, Ticaret Borsası olarak 2014 - 2015 yılında eğitime destek amaçlı bir bütçe ayırdıklarını belirterek, bu bütçe doğrultusunda özellikle yardıma muhtaç öğrencilere yönelik yardımda bulunduklarını söyledi. Aksaray’ın tamamında ilköğretim okullarını bir bir gezdiklerini belirten başkan Özkök, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize giysi yardımı yapmak için yola çıktık. Hemen her öğrenciye yardımda bulunuyoruz ama önceliğimiz asıl ihtiyaç sahibi olan öğrencilerdir” dedi. Yardım çalışmalarının hızla devam edeceğini belirten Başkan Özkök, Aksaray’ın tüm ilçelerine ulaşacaklarını belirterek, hedeflerinin kabansız öğrenci bırakmamak olduğunu belirtti.

Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay  ise Ticaret Borsası’nın böylesine anlamlı bir çalışma yapmasından büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, bu tür çalışmaların örnek olması gerektiğini ve geleceğin teminatı olan öğrencilere her zaman her alanda destek olunması gerektiğini vurguladı.

Bu haber toplam 1696 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum