TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Ereğli’de hastane açılışına katıldı

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Ereğli’de hastane açılışına katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Konya'nın Ereğli ilçesinde Ticaret Borsası tarafından yaptırılan Toplum Ruh...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Konya'nın Ereğli ilçesinde Ticaret Borsası tarafından yaptırılan Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin açılışına katıldı.

Akşam saatlerinde gerçekleşen törene TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun yanı sıra Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, çevre il ve ilçelerden de çok sayıda bürokrat ve davetli yer aldı.

Ereğli Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü'nün yaptığı açılış konuşmasının ardından merkezin açılışı dua edildikten sonra kurdele kesimiyle gerçekleştirildi.

Açılışın ardından Ereğli Ticaret Borsasına geçen TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu yaptığı açıklamada, "Toplum Ruh Sağlığı Merkezimizin açılışını gerçekleştirdik. Allah oralara kimseyi düşürmesin ama eksikliğini de göstermesin. Ereğli Ticaret Borsası hayırlı bir iş yaptı emeği geçenleri kutluyorum. İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır. Bu makam ve mevkilerin iyi tarafı insanlara faydalı olmak için elinde bir fırsatın var hangi konumda olursan ol. Benim 365 oda ve borsa başkanım var. Geçmişte bu görevi yapan herkesten Allah razı olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışıp insanlara faydalı oluyorlar. Ereğli Ticaret Odası ile Ticaret Borsası da akredite borsalarımızdandır" dedi.

Ereğli okul sözü

TOBB olarak 2013 yılında 81 ile 81 okul kazandırma kararı aldıklarını ifade eden Hisarcıklıoğlu, "Şu an 14 ilimiz kaldı ve yıl sonunda tamamı bitecek. Onlar bittikten sonra Allah bana ömür verirse görevime devam edersem Ereğli'ye bir okul yaptıracağım. Türkiye'de iki hadise yaşadık; 15 Temmuz ve Afrin. Hep birlikte gördük bir tane dostumuz yok. İki olayda da gördük ki 80 milyon birbirine kenetlendi. Sizlerden ricam birbirimizi siyasi kimlikten, mezhepten, etnik kökenden dolayı ötekileştirmeyin, birbirinizi sevin. Ortak akılda gerek Ereğli gerekse ülkemiz için hep birlikte çalışacağız" ifadelerini kullandı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Ereğli’de hastane açılışına katıldı

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Ereğli’de hastane açılışına katıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1546 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.