Torku Konyaspor gözünü ES ES'e çevirdi

Torku Konyaspor gözünü ES ES'e çevirdi

Pazar günü Eskişehirspor ile 18. hafta maçına çıkacak olan Torku Konyaspor’da sakatlığı iyiye giden ve takımla birlikte çalışan Marica dışında eksik yok.

Torku Konyaspor’da gözler yeniden lige çevrildi. Eskişehirspor maçı hazırlıkları dün yapılan antrenmanla başladı. Ziraat Türkiye kupasında, Salı günü deplasmanda Giresunspor’u yenerek gruptan çıkma umutlarını son maçı bırakan, bu galibiyetle güven kazanan Torku Konyaspor'da, Eskişehirspor maçı planları 3 puan üzerine yapılıyor. Salı akşam Konya’ya dönen yeşil-beyazlılar hazırlıklarını bugün ve yarın taktik antrenmanlarla sürdürecekler.

Pazar günü Eskişehirspor ile 18. hafta maçına çıkacak olan Torku Konyaspor’da sakatlığı iyiye giden ve takımla birlikte çalışan Marica dışında eksik yok. Giresunspor maçı kadrosuna da alınmayan Hleb’in durumu ise teknik adamlara bağlı bulunmakta. Hazır olması halinde bu futbolcunun Eskişehir maçı kadrosuna alınabileceği öne sürüldü.

Öte yandan, Torku Konyaspor, Bursaspor maçındaki saha olayları nedeniyle disiplin kuruluna sevk edildi. Konuyla ilgili Federasyonun sitesinden yapılan açıklama şöyle. “Torku Konyaspor Kulübü'nün 23.01.2015 tarihinde oynanan Torku Konyaspor-Bursaspor Toto Süper Lig Süleyman Seba sezonu müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.” Kurulun toplantısı bugün veya yarın yapılacak. Konyaspor’a para cezası verilmesi beklenmekte.

Ziraat Türkiye kupasında, Giresunspor’a yenerek grupta ikinci galibiyetini alan ve puanını 6’ya yükselten Torku Konyaspor’un gruptan çıkabilmesi için bugün Gençlerbirliği’nin Cizrespor’u, 4 Şubat’ta Konya’da oynanacak maçta da Torku Konyaspor’un Gençlerbirliği’ni yenmesi gerekecek. merhabahaber.com

Bu haber toplam 1155 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.